Scudo Sports

Sedona X11 topluyorum

memet_26

Üye
Tepki
3
arkadaşlar başlıktada belittriğim gibi sedona x11 toplayıp street yapmak isityorum bana önerebileceğiniz parçaları hem kalite hemde fiyat açısından belirtisenz sevinirm teşekkürler (((aa bu arada kendim toplamayıpda hazırını alsam onun üsütndeki parçalr nasıl değişiklik yapmam gerekir mi )))

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
Scudo
Bnde Mehmet gibiyim sedona x-11 toplayacağım Bnm biraz bilgim var ama banada yardım edin...

Sedona X11 Custom bu benim x11 im.üzerindeki parçalarla bnce tam streetlik.
parça önerisine gelirsek.öncelikle maşa en fazla 100mm olmalı.onun için sr suntour xcm yada xc pro maşa seçebilirsiniz.eğer biraz arazi yaparım uzun travelli olsun diyorsanız RS tora 130-85 travelli model kullanabilirsiniz.kadro sadece disc uyumlu olduğu için disc fren kullanacaksınız.bn avid juicy 3 kullanıyorum.ama avid bb5,bb7 de hem uygun hemde performanslı frenlerdir ;)jant olarak bnce alex dm22,dm24 yeterli.aynakol ise ben suntour duro DJ kullnıyorum.ama alternatif olarak deore aynakol alıp en büyük dişlisiniz çıakrıp kullanabilirsiniz.ama bence amacına uygun parçalar kullanın.zaten ikiside aynı fiyatta.onun dışında gidon gidon boğazı en az Borla DH seti olmalı normal xc gidonları ve boğazlarını kullanmanızı önermem.

diğer parçalarda sizin zevkinize kalmış ;)

gürkan abi vites-fren kolu için ne kullanmalıyız?

@İbrahimBAKAN

eğer 8li sistem toplayacaksan alivionun sadece arka vites kolunu kullan,9lu toplayacaksan deore kullan.vites kolları sadece arka olarak satılmadığı için iki koluda alıp sadece arkayı takacaksın.eğer mekanik disc kullancaksan avid FR 5 fren kolu çok kullanışlı.ama hidrlik fren kullanacaksan zaten fren kolu birliktegelir ;)

ben de yenı topladım ve cok memnunum
easton gıdon
hussar bogaz
shımano deore gobekler
shımano deore hıdrolık dısk fren
duro ayna kol
xt vıtes
xt vıtes kolu
amoeba box guıde gergı
alexrıms dh22 jant
moto vader 2.40 lık lastık
marzochı bomber masa

masa 2. el aldım
toplam hersey 1300 dolara fılan geldı ama cok menunum butun parcalardan yakındada resmını koyucam

• Beğen
Tepkiler: İbrahimBAKAN
eskişehirde x11ler artacak desenize.murat abide 1 tane kadro var önce kim alacak bakalım.:D

İnşallah abi ama Mehmet önce davranır ben belkide daha üst model alırım :))

mosso slalomda alabilirsin oda iyidir.

bakıcaz bakalım ya ben daha kararsızm kafayı bi kilitliym iyice o zman çok güzel bişi toplicam :D:D

Ben de topluyorum:rockshox:argyle maşa / truvatıv:gidon,boyun,aynakol/ supra BH jant seti''novatechazneli'' sram x9 vites sistemi/avid juicy5 fren/tıago 2.30 dh lastik/ Fiyatını ve resimlerini en kısa zamanda foruma koyarım.

gürkan abi haklı malzemeler kaliteli kadro orta sınıf stp yada yz 0 en iyisi :)

Malzemelerin tercihi gayet iyi olmuş ama tioga dh lastikler street ve arazi için hiç iyi olmuyor. Asfalttayken su değmesin zaten.

gurkankas,

Evet saydığın parçalar, çok fazla para harcamadan bu iş için çok uygun parçalar. Fren olarak, street için Avidleri pek tavsiye etmiyorum. XC için avidler iyi ama, yağmurda çamurda fazla kullanılmayacaksa, street için Hayesleri şiddetle tavsiye ederim.

Geri