slm ben adanadan hüseyin 182 boyundayım 70 kiloyum araştırdım bana en uygun fiyat olan sedona vitra die bi bisiklet aldım fiyatı yaklaşık 500 ytl ye geldi sizce iyi bir seçimmi başlangıç için yoksa kötümü yaptım ? fikir ve görüşlerinizi bekliyorum
ne 500 ytlyemi geldi nasıl arkadaşım vitra borlanın eski ismidir,ve 2007 var en son onun fiyatı da 280$ yani 350 lira gibi birşey neden 500 ytlye aldın anlamadım ama hayırlısı seni yolda komaz.
sıfır aldım hidrolik amasörmüş v çift kat jant dediler disk firen değil ama şmanonun firenleri var vites arkada 7 önde 3 hı bu arada 500 de kredi kartına taksitle 500 onu sölemeyi unutmuşum lastikleri yol içinmiş öle dediler v şeklinde dişsiz amasörün kitlenebilme özelliği var ne işe yarar bilmiyorum ama
arkadaşım önce şmano demene bayıldım ama şunu söyliyeyim kredi kartıylada olsa bayağı bir fark yemişsiniz.amortisörün kilitlenebilme özelliği çok iyi bir özelliktir.mesela asfaltta giderken kitlersiniz,hareket edip sizi yormaz,toprak çukur yerde açarsınız işinizi görür.neyse içinize kuşku düşürmeyeyim nereden aldınız?