Scudo Sports

Sedona Toplu Alım

Scudo
Ben bugün bisikletevimi aradım, istediğim bisiklet orada yokmuş.

Bisiklet aksesuar/tamir malazemeleri alacaklar yurtdışı sitelerinide düşünebilir, benim dx sitesinde 300 dolar değerinde sepette bekleyen ürünüm var, bisikletimi alır almaz 100 dolar parçalar halinde 3 seferde çekicem hepsini. bisiklet kamerasından, kask'a kadar ihtiyaç duyulan herşeyi alıyorum.

Benim anladığım kadarıyla topluluk olarak aynı yerden alma konusu yalan olacak gibi, daha öncede söylediğim gibi ben bisikletimi 3 gün içinde kesinlike almış olacağım, bikeandoutdoor sitesinden topluca alamıyacaksak, anlaşılan o'ki şehirdışından alacağım kesinleşiyor.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
İlla sedona istemiyorsanız Kadıköy deki accell bike shop a bakmanızı öneririm 4ay önce %30 indirim almıştım oradan.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Oğuz
@Ahmet Asd

Supersin Ahmet abi en güzeli yüz yüze konuşmak bu işin telefonla olacagı yok :) iyi geceler herkese

@serdar beyaz

Bastan biraz okudum konuyu, bir kac mesajinizla dagitmisiniz ortaligi. Gercekten tebrikler yardimci olacaginiza isi cikmaza sokmussunuz masaallah.

@Barış C. Şentürk

Nerden çıkardınız konuyu dağıttığımı_?, dağıtmaktan öteye konuyu hızlandırmaya yönelik yorumlarım olduğu ortada, 1 ay boyunca alalım, alıcam, alıyoruz sohbeti yapacak değilim. yardımcı olma konusuna gelince, yorumları eksik okumuşsun galiba, ben toplu şekilde bisiklet alıyoruz, sayımız bu, alacağımız modeller bu diye sonuçlanmış karara %18-20 indirim yaptırma konusuda kesinlikle yardımcı olacağımı söyledim ve yine söylüyorumda.

Arkadaşlar ben Sedona 300' ümü önümüzdeki cumartesi günü (19 Nisan) Bike&Outdoor Beşiktaş mağazasından almayı düşünüyorum. Bisikletevim'in sitesinde görünmesine rağmen aradığımda ellerinde Sedona 300 Sport modeli olduğunu söylediler ki fiyat olarak uygun görünmesinin sebebi de bu ve Sedona 300 17'' kadro şu anda Bike&Outdoor Beşiktaş ve Kadıköy mağazalarında mevcut . Eğer geçen hafta cuma günü bir aksilik çıkmamış olsaydı çoktan bisikletimi almış olacaktım ki o günün akşamına bu konu açıldı ve yeterince bekledim, şu an gördüğüm kadarıyla kesin bir karar yok ortada ve olacakmış gibi de durmuyor. Özetlemek gerekirse 19 Nisan Cumartesi günü Bike&Outdoor Beşiktaş mağazasından bisikletimi ve ekipmanlarımı alacağım. Herkese iyi günler dilerim.

@Yasin ORHAN

Bende bu haftasonuna kadar bir bisiklet alacağım şuan araştırmam devam ediyor sedona markası olasılığı yüksek isterseniz beraber gidip alabiliriz cumartesi dediğiniz gibi.

@Kürşad BAŞARAN
Tabi ki, hatta forumdan biriyle tanışacağım için mutlu olurum :)

@Yasin ORHAN

2 gün içinde doğru makinayı seçmem gerek sedona 345 ve 325 adaylarım arasında.
Bu makinaların ağırlıkları ne kadardır acaba ??

Bende tanışmaktan memnun olurum tabiki ..

@Kürşad BAŞARAN
Yardımcı olmak isterdim ancak ağırlıkları konusunda bir bilgim yok maalesef. Sedona' nın sitesindeki tek eksiklik de bu bence, bisikletlerin kaç kg olduklarını belirtmemeleri.

@Kürşad BAŞARAN
Tahminimce 345 modeli 13 kg ağırlığında carraro 227 ile vs karşılaştırdım daha hafif geldi. Bu arada arkadaşlar ben bike&outdoor'a iletişim bilgilerimi bırakmama rağmen dönen olmadı ben de aramadım satan onlar sonuçta. Güven Bisikletten 21'' kadro boyunu bir saat önce sipariş ettim kargoyla yollanacak. Ben bisikletimi aldım. Toplu alım olursa ekipman almaya geleceğim bilginiz olsun.

Ben ekipmanı filan bugun halletim delta bisiklette yine hafta sonu spd ile pedallarıda delta biikletten alıcağım sizde inşallah istediniz ürünleri makul fiyata alırsınız çok teşekürler herşey için :)

Selam beyler,

Öncelikle bu saatte ancak yazabildim kusuruma bakmayın. Bugün bisikletevim mağazasına gittim ve yetkililer ile görüştüm. Ellerinde sedona'nın 3xx serisi bisikletlerinin kalmadığını ancak sipariş üzerine getirtebileceklerini belirttiler. 7 bisiklet alımına kadar alımlarda %20 indirim yaparız dediler. Mail ile istenilen bisikletleri ve kadro boylarını iletmemizi istediler. Açıkçası benim içime pek sinmedi.

Bu hafta sonu ciddi alıcı arkadaşlar ile buluşalım ve bikeandoutdoor'a gidelim derim. %15 ve üzeri indirim yaptırırsak bisikletlerimizi alır çıkarız.

@Ahmet Asd
Ben bu cumartesi günü bir ölüm kalım meselesi olmazsa kesin olarak bike&outdoor beşiktaş mağazasından bisiklet ve ekipmanlarımı alacağım, eğer o gün gelmek isteyenler olursa yer ve saat(tercihim öğleden önce olması) belirlensin ve beraber gidelim.

@Ahmet Asd

Ahmet abi ben sipariş verip ordan alamyı düşünüyorum öncelikle mağaza ve yetkililer sizce nasıl ve neden içinize sinmedi?

Bende sedona deĞİl fakat merİda crossway 40 yada 100 almayi planliyorum fakat bu hafta sonuna yetİŞmeyebİlİr. EĞer bu hafta almaz İsenİz haftaya bİr aksİlİk olmaz İse bende gelebİlİrİm.

Arkadaşlar benim bisiklet geldi. Eğer toplu alım yapılacaksa ekipman almak için gelirim. Bilginiz olsun

Beyler bugün beşiktaş ve kadıköy bikeandoutdoor mağazalarını aradım. Her iki dükkanda da sedona 325 mevcut değilmiş.Peşinde en fazla %10 indirim yaparız dediler. Yani yarın ki buluşma olayımız benim açımdan negatif sonuçlandı. Bir yandan da bu kadar bisiklet almaya hazır olan adam varken neden bir tane esnafta çıkıp ürünlerini satmak istemez anlamakta zorlanıyorum. Bir tanesi bile iletişim bilgilerinizi bırakın biz sizi ararız veya istediğiniz modelin muadili şu modeli alın gibisinden konuşmadı. Konuştuğum bisikletçilerin çoğu almazsan alma modunda. Sonra da iş yapamıyoruz, esnafın hali içler acısı derler. Bisikletçi esnafı benim gözümde sınıfta kalmıştır. Bu benim kendi yorumumdur. Sonunda sanırım Carraro sportive 225 alıp bu işkenceye son vereceğim :)

• Beğen
Tepkiler: mert.e
Geri