Scudo Sports

Sedona Toplu Alım

@serdar beyaz

Ben sedona 920 alacağım ama hangi mağaza olduğunu ve nerede olduğunu soylerseniz ona göre planlarım durumu

Scudo
Biz arkadaşımla 3 bisiklet almak için gittiğimizde %12.5 indirim yapmışlardı sadece; almadık. Daha sonra tek bisikleti başka bir yerden aldım %15 indirim yaptılar, başka satıcılara yönelmenizde fayda var toplu alım yapılacaksa, hatta direk fabrikayla iletişime bile geçilebilir...

@Enes Çatal
Fabrika sirkeci de sanırım Aslı Bisiklet. Yarın arayacağım uygun bir indirim yaparlarsa bilgilendireceğim. Şuan almayı düşünen 6-7 kişi kadar olduk. Seçeneklerde sadece tek bir mağazadan alma gibi bir seçenek yok. Alınacak tarih 26 nisan ve kesin. O zamana kadar uygun fiyat veren bir yer illa ki bulunur.

Arkadaşlar ben de alıcıyım kesin ama hala karar veremedim. Ama şu an sedona 310'a yakınım. Aranıza katılmak isterim. Yalnız ben bursa inegöldeyim. Ne yapmak lazım acaba?

Ben kesin olarak Sedona 300 alacağım ve ekipman alacağım, sizden haber bekliyorum ama şunu tekrar belirtmeliyim ki en geç 27 nisanda bisikletimi almış olmak istiyorum. Herkese iyi geceler :)

merhaba arkadaşlar
bisikletleri alacağınız yerde carraro marka varsa bende aranıza katılabilirim crs 620 almayı düşünüyorum ama %20 indirim alabileceksek bütçemi sedona 720 için biraz daha arttırabilirim.

Sedona 300 için yaza kadar bekleyebilirim kuzenime alacağız.

Tamam herkesi not alıp uygun bir bisikletci bulalım bunu 1 kisi değil lütfen herkes arayıp sorsun 9-10 kişi diyebilir hadi arkadaş bir elin nesi var 2 elin sesi var hesabı :)

Merhaba. Aslı bisikleti aradım ve mağazanın numarasını verdiler. Mağazayı da aradım ancak ellerinde sadece Sedona 320 ve 340 modelleri olduğunu söylediler. Büyük ihtimalle elinde çoğu bisikleti bulunduran mağaza olan bike&outdoor'dan alacağız. %15 indirime zorlayabiliriz. Şuan 6 kişiyiz:
Yasin ORHAN Sedona 300
Deniz İLİKÇİ - Sedona 920
Mert Evbaşı - Sedona 345
Ahmet Asd - Sedona 325
Utku Güler - Sedona 345
serdar beyaz - Sedona 350

Arkadaşlar müjdemi isterim bostancıda ki bisiklet evim ki daha öncede bahsetmiştim 9 kişi alırsanız minimum %15-%20 yaparım dedi buyrun numarası mujdemi isterim ama :) 0216 445 1261

Ekleyeyim toplam fiyatta yani bisikletlerin hepsinin toplamında da minimun %25 yaparız dedi ben bahsetmiştim size cömert diye bu adamlardan çünkü teb başıma benim 920 ye %15 indirim yapmislardi

Süper haber. Bence bikeandoutdoor ile hiç uğraşmadan bisiklet evime uğrayalım.

Herkesi istediği model ve kadro boyları mevcut mu ? Arayıp ayırtacak mıyız ?

İstanbul'da olmak vardı. Arkadaşlar Bursa'da yaşıyorum, ama bu toplu alım işine de girmek istiyorum. Var mı bir çözüm öneriniz?

@Mert Evbaşı
Benim kadroda modelde var bikeandoutdoor'da, fakat %18-20 indirim yapmazlar ise ben 3 gün sonra başka şehirden getirtiyorum bisikleti. yani mert 3 gün içinde görüşüp netleştirirsen iyi olur indirim yapıcakmı yapmıyacakmı diye

Arkadaşlar ben telefonu verdim bayii nin ben kimin ne alacağını bilemem ondan dolayı herkes arayıp sorabilir ürün veya kadro boyu yoksa 1 hafta için de getiriyorlar erken davranalım yarın herkes arasın bence. Hem bir daha fiyatı konuşursunuz

Birinin hepimiz adına konuşması daha doğru olur. Hem böylece toplu indirimde almış oluruz. Herkes istediği modeli ve kadro boyunu iletirse ona göre telefonda pazarlık yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: mert.e
@Deniz İLİKÇİ
Bisikletevim sitesine girip baktım doğru düzgün model seçenek yok.

@Mert Evbaşı
Benim kadroda modelde var bikeandoutdoor'da, fakat %18-20 indirim yapmazlar ise ben 3 gün sonra başka şehirden getirtiyorum bisikleti. yani mert 3 gün içinde görüşüp netleştirirsen iyi olur indirim yapıcakmı yapmıyacakmı diye

@serdar beyaz
Hocam şuan da beşiktaşa gidip konuşma gibi bir lüksüm yok, kafamda 15 üzeri dikiş var, vücut yara ve ezik dolu. Telefonla da konuşup indirim istemek olmaz. Ancak %15 gibi bir indirim yapmaları için düzelince gider konuşurum. %20 yapacaklarını zannetmiyorum.

@Mert Evbaşı
Başiktaşa olur, kadıköyde, bunların kadıköyde selamiçeşmede'de bir şubesi var. telefonlada olur aslında ama tok satıcı tavırları var. %15 indirimi babanın oğluna yaptırırsın zaten, ben diyorumki tek kişiye/bireye %18-20 garanti yapıyorlar zaten toplu alımda %15 için bile bunlara dil dökmeye değmez. bu arada geçmiş olsun.

Geri