Scudo Sports

Sedona Toplu Alım

Bence de daha fazla indirim yapacaklardır :) Ben de bisikleti ve kaskı nakit, diğer aksesuarları kredi kartıyla almayı düşünüyorum. Ben daha önce mağazayla iletişime geçmiştim ve dün bana Sedona 300'ün 17'' kadrosunun mağazalarına geldiğini mail ile bildirmişlerdi. Neyse uzatmadan, bence 1-2 gün içersinde kesinleştirelim ki eğer 26'sında gelemeyecek arkadaşlar olursa belki tarihi öne çekebiliriz ama siz de anlayışla karşılarsınız ki tekrar ertelemeyelim :)

Scudo
Bende nakit alicagim az mi 350-400 lira en az %20 yaparlar zorlariz en kotu %15 civari yaparlar :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

26'sı şuan herkes için uygunsa daha değiştirmeyelim. Ortak bir yer ve saat de ayarlarsak herkes geldikten sonra bisiklet ve ekipmanlarımıza kavuşuruz.
Gelen kişiler:
Yasin ORHAN Sedona 300+Ekipman
Deniz İLİKÇİ - Sedona 920
Mert Evbaşı - Sedona 345
Onur Günes - Ekipman
Ahmet Asd - Sedona 320

Benim için uygundur. 2 haftayı daha resimlerine bakarak geçiricem artık :)

Benim icinde uygundur..
Kendimden nasil alinti yapmayi basarmisim :)

@Onur Gunes

ben de sedona 345 almayi dusunuyorum ayni sekilde 21" kadro istiyorum. Ancak 26si sehir disinda olacagim. Mesela benim ismimi de biraksaniz da ben ertesi gun gelip alsam acaba ayni indirimden yaparlar mi?

Beyler çoğunluk için 19 nisan uygun gibi görünüyor. 26 Nisan'a bence bırakmayalım. Adamların indirim yapacakları bile belli değil. 2 hafta bekleyip bisiklet alamamak var. Olmadı gelemeyen arkadaşlar içinde yaparlarsa indirimi ayarlarız. Aşağıda ki listede herkes uygunluk durumunu belirtsin bence. Sedona 320 tercihimi 325 olarak değiştirdim :)

Yasin ORHAN Sedona 300+Ekipman
Deniz İLİKÇİ - Sedona 920
Mert Evbaşı - Sedona 345
Onur Günes - Ekipman
Ahmet Asd - Sedona 325 - 19 veya 26 Nisan uygun. Beşiktaş veya Kadiköy olabilir.
Utku Güler - Sedona 345

@Ahmet Asd

Üzgünüm 19 u imkansız 26 sinada soz veremeyeceğim haftaya elli olur. Hocam ayrıca neden indirim yapmasinlar?

Bende varım, fakat bu mağazanın doğru düzgün bir indirim yaptığı yok, açıkçası telefonda küçük dağları ben yarattım modundalar, dükkanlarına gittim, nakite başka şehirde 2000 liraya indirdiğim ürünü bana 2300 tl olur diyor. birçok firma var %18 %20 indirim kesinlikle yapıyorlar, ama işte böyle bilinen ismim var edasındaki tek tük mağazalar en fazla %6-10 arasında indirim yapıyorlar. %10 indirimi bile 15-20 dakka konuşucaksınki versinler.

fakat şuna adınız gibi emin olunki bırakın topluca almayı tek başına bile %18-20 kesinlikle her firmadan mağazadan indirim yaptırabilirsiniz(nakit ödemeye)

20 kişi de gitseniz yapacakları indirim değişmez(çok iyi bir indirim beklemeyin boşuna), arkadaşlar tok satıcı ;)

@Enes Çatal

Arkadaşlar anadolu yakasın da bisiklet evim var biliyor musunuz ordakiler bana 1500 luk urune telefonda nakitte %15 yaparım dedi ki hiç ugrasmadim arayıp kapadım hemen toplu gitsek %20 yi bulur

siz madem o kadar niyet ettiniz toplandınız, kişi sayısını ve alacağınız bisikletleri belirleyin, listeleyin ben sizi yönlendiricem, forumdakilere faydam olsun. en az %18 garanti olacak.

O kadar bisikleti 1 haftada sattıklarını zannetmiyorum, 1 günde satarken mutlaka indirim yapacaklar. Yapmazlarsa dediğim gibi başka bisiklet satan mı yok bırakırız bisikletleri gideriz başka mağazaya.

@Mert Evbaşı

Mert o zaman benide yaz ''sedona 350'' alıcam istanbulda tek o mağazada kalmış. fakat söylediğim gibi eğer %20 lerde indirim alamazsanız. %18-20 indirim yapıcak mağaza ben size ayarlarım.

@serdar beyaz

Nereye yönlendireceksiniz acaba?

@Deniz İLİKÇİ
siz toplanmayı sonlandırın, sayıları ve ne alacaklarını belirleyin, ben tel açıp görüşürüm.ve mağazayı konuyu açan kişiye söylerim. şimdi arkadaşlar bu bayiler bir birini çekemiyor, vay efendim nasıl o kadar indirim yapar onu şikayet ederim v.s diyorlar. halbuki sanane len adam istediği asgari fiyata satar, sen kazıkçısın diye herkez kazıkçı olmak zorundamı_?.. işte bu duruma kıll oluyorum. ve öyle 1-2-3 mağaza değil arkadaşlar çok mağaza var böyle sağlam indirim yapan çoook.

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Arkadaslar bende varim zaten sedona almayi dusunuyorum toplu alim ve guzel bi indirim harika olur

@melis özhan

Kesin olarak almak isteyenler marka modelini belirtirse iyi olur

@melis özhan

@melis özhan

-Ya laptoptan ya da siteden bir sorun var mesaj gönderirken belli olmuyor f5 çekince görünüyor.

Geri