Scudo Sports

Sedona Toplu Alım

mert.e

Aktif Üye
Tepki
67
Merhaba,
Dahon toplu alım konusundaki gibi toplu olarak bisiklet alabiliriz diye düşündüm.Beşiktaş'ta olan Bike&Outdoor mağazasından Sedona 345 alacağım. Sadece Sedona değil Bike&Outdoor'da olan beğendiğiniz farklı bir marka model de olabilir(Farklı marka model olur mu bilmiyorum ama büyük ihtimal olur). Maksat indirim yapsınlar değil mi :D Yarın gidip konuşacağım toplu alım ve model-marka farklılığı hakkında hem de 345'in 21''lik kadrosunu getirtsinler stokta bulunmuyor. Almak isteyenler belirtsinler burada. Bir kaç kişi çıkar umarım olmadı tek başımıza alacağız mecbur :)

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Scudo
Tüh..! Daha geçen hafta Fenerbahçedeki Bike&Outdoor dan hanıma Sedona Borlady aldık. 2013 modellerde indirim yapmışlardı. 860 TL lik bisikleti 690 a verdiler. Ama bileydim beklerdik.

@Rıdvan SIĞAN
Konuyu daha önce açmayı düşünmüştüm ama model hakkında emin değildim. Kısmet değilmiş artık ne diyelim :) Hayırlı olsun

bende pompa,kask içi şapka,pedli şort,spd pedal ayakkabı filan alıcaktım eğer fazla kişi olursak maksimum indirim alırız :)

@Mert Evbaşı
Ben de sedona 920 alacağım Üstad ama zamanı belli değil.
Acaba sattıkları bisikletin arkasında duruyorlar mı

@Onur Gunes
Bence de ne kadar çok kişi olursak o kadar gözleri korkar :D Alınacaklar olarak sadece bisiklet de olmamalı böylece gelecek kişi sayımız da artar

@Deniz İLİKÇİ
Gelen kişiler ile ortak bir tarih ayarlarız hem de tanışmış oluruz. Ben sedona'nın servis sıkıntısını çıkardığını sanmam,pek duymadım.

Takipteyiz o zaman....

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

güzel fikir ama ben yazın alabilirim ancak :(

Ben de Sedona 300 almayı planlıyorum, hatta stoklarında yoktu ben de stoklara girdiğinde bana mail le bildirmelerini rica etmiştim bu sabah gelmiş. Bugün gidip alıcaktım ama bir aksilik çıktı, bisikletin yanında kask,eldiven,matara ve kilit de alacağım. Kısaca takipteyim :)

1 hafta içinde gelecek kişiler yer zaman belirlenir ve bisikletleri veya ekipmanları alırız.

@Mert Evbaşı

Bayaa indirim yapacaklardir diye düşünüyorum Atasehir den geleceğim

Ben dahil toplam 4 kişi olduk. Gelecek kişiler:
Yasin ORHAN
Deniz İLİKÇİ
Onur Günes
18 Nisan Cuma gününe kadar gelen kişileri belirleyip, 19 Nisan Cumartesi günü ortak bir saat ve yerde buluştuktan sonra mağazadan bisikletleri ve ekipmanları alırız. Cumartesi günü herkes için uygundur umarım.

@Mert Evbaşı

Hocam olabilirdi de ben bi sonraki hafta diye düşünmüştüm cunku ben Fb'de profesyonel basketbolcuyum ve antreman da ayagim catladi daha cikmadi alçı problem bu :(

Bir sonraki hafta ay sonuna doğru denk geliyor o nedenle biraz sorun olabilir, diğer alacak arkadaşlar sorun olmaz der ise Mayıs ayının başında da alınabilir.Ancak daha ertesi olmaz sürekli erteleyemeyiz.

Birazdan Beşiktaş şubesine gideceğim. Toplu alım ve kadro boyu hakkında konuşacağım. Gelince burada detayları yazarım. Şimdilik bu kadar.

Biliyorum herkese beşiktaş uyuyor ama fenerbahçe dekine daha rahat gelebilen kisi varsa orayi da dusunebiliriz çünkü ben ataşehir den geleceğim ve bisikleti geri getirmek te var :) ve bu bike & Outdoor u ilk kez duyuyorum sattığı bisikleton arkasinda duru mu nasil bir yerdir?

@Deniz İLİKÇİ

aynen bende ataşehirden gelicem 19 unda sınavım var onun bitişinde(12:40 civari fb stadına yakın bir okulda sınav zaten) kadiköy şubesinden alabiliriz anca karşısı benim içinde çok sıkıntılı olur
bisikleti götür getir :(

@Onur Gunes
Ataşehir in neresi hocam beraber doneriz belki

@Deniz İLİKÇİ

İmese dogru turkis bloklarina yakin kadikoye gidersek aliriz az sahilde pedalllariz birlikte doneriz :)

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri