Scudo Sports

Sedona sd-771 (VS.) Amoeba HUSSAR

Elman'ın tartma işleminden sonra diyebilirim ki bu klansmandaki en iyi ağırlık bu bisiklet de; sd 771 yani. Ama donanım olarak Hussar hala önde.

Scudo
Yanlışın var Soner. SD771 ve Hussar hemen hemen eşit seviyede bisikletler. Kadro olarak da Sedona daha hafif. Ama Hussar'ın donanımı biraz daha iyi; ama sene olarak 1 sene de geride.@soneryen

sanırm benim için herşey çok açık oldu seçimim 771 kadro ve hussar parçaları....yorumlarınız için sizler çok çok teşekür ederim beni gerçekten çok iyi aydınlattınız...

kesinlikle sedona sd 771 diyorum . elman arkadaşımızında dediği gibi en sert sürüşlerde bile banamısın demiyo

sedona sd-771 şuanki kullandığım bisikletim tek sıkıntısı orjinal lastiği değişmediği sürece şehir içinde sıkıntı çekersiniz

Konu hortlaması olmuş ama amoeba hussarda küçümsenmeyecek kadar iyi bir kadroydu. Bizzat kullandım. Şuanda artık kaçkar bisiklet ithal etmiyor. Günümüzde sadece gidon sele borusu benzeri ürünler var

şimdi bisikletimi değiştirmeyi düşünüyorum ama carraro cr012 ile triban 3 arasında kaldım bir fikriniz varmı bunlar hakkında hocam

@Clasty
Bu sedona 771 ile amoeba hussar MTB bisikleti sizin sorduklarınız yol bisikleti. Burası yeri değil. Uygun yerde fikir alırsanız bilgisi olan arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaktır. Konu anlam bütünlüğü bozulmasın bence

Geri