Scudo Sports

Sedona Scud, Sedona Borla, Kron xc500, Salcano Astro

Çok garip, zaten yeterince pahalılar. 8–9 ay içersinde ne kadar düşüş olur dersin

Scudo
yeni modeller yeni sezon yani mart ya da nisanda geleceklermiş. fakat fiyat farklarını oluşacağı söyleniyor. bence ilkbahara kadar bütçeyi güçlendir ve daha üst modeller seç. 18' sana daha uygun olacaktır bence.

• Beğen
Tepkiler: serkank
beyler benim konudan baya bi yararlanmışınız:D ama önemli değil ben kendime yarıyacak bilgiyi aldım zaten. Allah ın izniyle bisikleti alınca teşşekkürle beraber resimlerini koyarım..

Evet dominicss aynen öyle oldu:) Forumda yeni konu aç kısmının nerde olduğunu bir türlü göremedim hem görmüş olsam da yeni konu açmam gereksiz olurdu, zaten yığınlarca benzer konu var. drtroy ben aynı zamanda görünüş ve renk olarak da sedona 711 modelini beğendim. Bunun dışında üst modeller olarak 721 751 var ama ben 711 i daha çok beğendim. Gerçi 761 de hoş ama alacağım bisiklete bir servet yatırmak istemiyorum:D Ben bahar sonrasında alayım en iyisi.. Yeni bir şeyler öğrenirseniz haberdar edin;)

Bugün sedona bayiine gittim, bisikletlere şöyle bir yakından bakacaktım. Ben bayiyi büyük bir yer olarak düşünürken karşıma ufacık bir yer çıkmıştı. Neyse içeri girdim kala kala 6 kadar bisiklet kalmıştı, sedona 711-V bisiklet var mı diye sorduğumda aldığım cevap: Geldiği hafta bitti:D Kaç tane getirildiğini sormadım. Bir daha ne zaman geleceğini sordum, şubat dedi başta ama sonra nisan’da da gelebileceğini söyledi. 711-V’lerin fiyatlarını sorduğumda 550 ytl civarı dedi. Bana pahalı gelmişti, Erdoğanlar ticarette ucuzdu. Beni bisiklet fiyatlarından bihaber sanıp pahalı söylemiş de olabilir:cool: Pahalılık için doların ani yükselişini de gerekçe olarak gösterdi ama pek inanasım gelmedi, çünkü bu sedona’lar türk malı bildiğim kadarıyla ama yine de bilemiyeceğim, çünkü fiyatlar dolar olarak da gösterilebiliyor, euro olarak da…

arkadaşlar sedona borlayı almaktan vazgeçtim. Bugün tanıdığım iyi bir bisikletçi var ona gittim ve toplicağım bisikletin parçaları tam olarak şu şekilde

Celbino Adventure alu7005 kadro
SR Suntour Amortisör(modelini bilmiyorum)
Shimano Acera Arka Aktarıcı
Shimano C50 ön aktarıcı
Shimano Altus vites-fren kolu
Shimano tourney 7li ruble
Shimano Acera fren bacakları
KMC Z51 zincir
Borla gidon, gidon boğazı, sele borusu
Romex aynakol
Çift duvarlı markasını bilmediğim jantlar

Parçalar bu şekildeyken bisikletin ağırlığı yaklaşık 12.5-13kg oluyor. Sedona Borlalar yaklaşık 15kg. Bu parçalar daha çok hoşuma gitti özellikle kadro çok hafif. Bi sizinde görüşlerinizi aliyim dedim...

@serkank

Eskişehirde olduğuna göre gittiğin yer akınbike'dır bende senin gittiğin zamanlarda gitmiştim o küçük dükkana aynı soruları ve benzerlerini sordum şubatta dedi yıl başından sonra dedi :(...Ama tabi nerden bilsin adam bisikletiz olmanın ne kadar kötü bişey olduğunu adamın dükkanı var :p yaklaşık 3 aydır bisiklet hasretiyle yaşıyorum ve 2008 model alıcam büyük ihtimalle 2009 u bekleyemicem x)

Geri