Scudo Sports

sedona mı yoksa kron mu?

Scudo
borla hakikaten çok kaliteli bir model. borla ile ilgili biraz daha övgümesajı görürsem almaya niyetleneceğim:D

ben biraz daha para koy 100 150 lira kadar kron xc 1000 al hakikatten çok kaliteli bi model sedonanın 741 i ayarında acera set war ön süspansiyon topgun kilitlenebilir ayarlanabilir ve 13 kg bi bisiklet ben 1 hafta önce aldım ilk turum 77 km oldu ve çok rahattım lastikleri yol lastii olsa daha rahat olur ama deiştirirsen çok güzel bi bike olur inşallah kron alırsın

@özgüç

benim ikiz kardesimin 2009 kron xc 500 ü var benimde 2009 sedona borlam var ikimizde de başabaşız

kron 2009 xc 4000 kadrosunu alıp toplama tavsiye ederim kadrosu sade ve şık forumda 2.el görmüştüm

3 aydan beri sedona borla kullanıyorum bende var diye demiyorum gerçekten çok iyi bir bisiklet sana tavsiyem hangisini istiyorsan onu al ama bence borla nın maşası daha iyi.dizayn olarak da borla diyorum..

Konu 2007 de açılmış..İki senede bence almıştır bisikleti..

@özgüç

benim bisikletim sedona borla 2009 kardeşimin kron xc 500 pek bi fark yok arasında:cool: :cool:

kron daha saglam diyorlar

her zaman için sedona derim benim hussarım var ama her zaman bi sedonam olsun isterdim bence borla

sedona borla daha hos duruyor...

2008 kronlar cok sade ve şık sedonalar ıse zarif bir durusu var sızın zevkınız onemlı tum yorumlardan sonra...

@Emre Özhan
Neye dayanarak söylüyorlar bunu

@deore79

Ben Söliyim
Sedona direk çin malı iken kron hakiki italyan malıdır gerisini siz düşünün...

@Ahmet Fatih GülcanKaynak gösterin lütfen.

Koskoca italyan firmaları bile uzak doğuda üretim yapmaya başlamışken, amerikan el yapımı üretimleri bile fiyat rekabetine dayanamayıp bazı modelleri uzak doğuya taşımışken, Kron'un marka sahibi italyadan bahsetmiyorken...

Bana göre ikisi de iyi sayılabilecek,ortalamanın üstünde kadrolar...

@gurol

belli bir kaynağa gerek bunu bir bisikletçiden veya bir bisiklet mağazasından duyabilirsiniz

Geri