Scudo Sports

sedona mı yoksa kron mu?

selfpower

Daimi Üye
Tepki
82
Bisiklet
Carraro
bu iki bisikletten birini düşünüyorum,fiyat vs.. göz önüne alındığında hangisi ağır basar.kron xc 500 ve ya sedona borla

• Beğen
Tepkiler: uğuralp imal
Scudo
sedona borla süspansiyon sountour xcm var kron xc500 de zoom var boğazlar emoabo borla bence sedona daha avantajlı

Ben borla kullanıcısı olduğum için borlayı öneririm ancak ikiside hemen hemen aynı kalitedeler dolayısı ile hangisi gözüne daha güzel gözüküyorsa hangisine için daha çok ısınıyorsa hangisi sana daha şık görünüyorsa onu al :rolleyes: Ben şahsen borlayı tercih etmiştim daha bir karizmatik geldi bana ama kişisel bir şey

sedona borla da sanırım amortisör kilidi varmış...fakat kron xc500 de yok bu konu hakkında bilgilendirebilir misiniz?tşk...

@subcab

Yorum bu...İkiside hemen hemen aynı..Hangisi gözüne hoş gelirse onu tercih et..

• Beğen
Tepkiler: guneeymurat
bendede borla var ve onu öneririm.. xc500ün amortisörünü pek önerilmiyor..ikisinin amortisörüde kitlemeli deil ama borlada sertlik ayarı var xc500de varmı bilmiorm..

@jhankron hakkında bilgisi olan arkadaş var mı(amortisör hakkında)

kaçkar bisikletten alıcam sanırım sedona borla vardır,sitelerinde yok gözüküyor ama...

valla benim evladım sedona 741 :D bence bir düşün disc frenler shimano takımlar alivio aktarma takımları 14 kg güzel bence :)

arkadaşım kron 500'de zoom var borla'da suntour xcm var.ayrıca bence kronun 1000 ve üst model kadroları güzel fakat sedona'nın tüm modelleri güzel

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@jhan

Borlada Suntour xcm maşa yok mu ? Eğer varsa bu maşada kilitleme mevcut.

Bende borla kullanıyorum. Bu fiyata en iyi bisiklet bu bence.

Kronlar bana nedense hep daha bi yakışıklı gelmiştir. Ama arasında fark yok gibi ikiside kaliteli bisikletler. Arkadaşlarında dediği gibi hangisini beğeniyorsan bence onu almalısın.

borla ve xc500 başlangıç bisikletleri ama ben olsam kron alırdım, dediğim gibi daha yakışıklı.

evet kron daha yakışıklı bi tane daha model buldum kaçkar bisiklette sedona scud tipi güzel geldi iyi midir....

hiç biri bence hussar al bir hüzün çöker gönlüne sonradan sonradan sen bilirsin yinede

xc500 sanırım 21 vites olması lazım ama borlada acera sistem kullanıyor

Borlada acera yok ve üstündeki xcm maşada kilitlenebilir değil. İkisi arasında borla daha iyi gibi. Ama yerinde olsam ki ben öyle yaptım 1 yıl daha bekler para biriktiririm. Ben 2008 borlayı alacaktım , fakat bir yıl daha bekledim. 2009 model daha üst seviye bir bisiklet aldım.

Geri