Scudo Sports

Sedona mı? Whistle mi? Ghost mu?

Tepki
10
Bisiklet
Carraro
Bu 3 bisikletten sizce hangisini almalıyım ? Maşa hakkında pek bi bilgim olmadığı için hangisinin maşası iyi sizce ? Vites konusunda edindiğim bilgilere göre sedona sram 1 adım önde gibi. (Yanlışım varsa düzeltin) Ama bir türlü karar veremedim.. Lütfen yardımcı olur musunuz. Siz olsanız hangisini alırsınız ve neden?

whistle miwok 1161 d ;
(link)

sedona 721 ;
(link)

Ghost 1175 ;
(link)

Not: Haziran 10'u gibi alıcam bisikleti bu yüzden karar vermeye çalışıyorum.. Boyum 1.76.

Scudo
Bende şuan seninle aynı ikilem içerisindeyim.. Bende bisiklet alıcam ve Ghost 1175 , Sedona 721 , Kron XC 1000 arasında gidip geliyorum..

Forumda ve bisikletçi arkadaşlarıma danıştığım kadarıyla şu bilgiyi edindim; Ghost öteki markalar gibi Türkiyede üretilmeyip Almanyadan ithal geldiği için biraz pahalı öteki markalara göre. Dolayısıyla Ghost 1175'e vereceğiniz parayla donanım olarak daha yüksek başka bisikletler almanız mümkün. Ancak kadro diyince akla gelen en iyi markalardan biri Ghost.. Bu yüzden ben Ghost SE 1800 alıp yavaş yavaş donanımını kendim arttırmayı düşünüyorum.

Whistle miwok 1161.Donanım fark var.

aynen Whistle donanım farkı var

Arkadaşlar,GHOST varken,Sedona'yı,Kron'u hiç düşünmeye bile gerek yok : Çünkü Giriş seviye Mtb de olsa,Ghost markadır ! Benim tavsiyem elbette Ghost :)

whistle bulabileceğini sanmıyorum üretim durdu ve hiç yok bulduysan şanslısın ama ben ghost derim :)

Miwok 1161 kullanıcısıyım kesinlikle tavsiye ederim. Bulunmuyor diye birşey yok haftasonu sirkecideydim 2 tane sıfır gördüm.

Whistle donanım bakımından önde gibi ama şeklini sevmiyorum ben. Ghost derim.

Ghost... Eğer Whistle'nin sıfırını bulabilirseniz Whistle'yi alın..

Merhaba konu dışında ancak,Salcano Astro 240 SRV 'yi önerir misiniz

teşekkürler.

İlk tercihim whistle olacak , bulabilirsem onu alacağım bulamazsam da ghost son tercihim. Herkese teşekkürler :)

arkadaşlar whistle'den için kadro ağır diyorlar,tecrübesi olan arkadaşlarımız konu hakkında bilgi verebilirler mi
teşekkürler. :)

Ağır diyenlere pek aldırma.Whistle çok güzel bir bisiklet.Fakat işte ne yazıkki montajı yapılmıyor artık burda.Bayileri gez teker teker belki bulursun şansına

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Arkadaşlar merhaba
inşallah 3 hafta yeni bir bisiklet alacağım. fakat ghost ve whistle arasında kaldım alacağım whistle teknik olarak ghosttan üstün. sizce hangisini tercih etmeliyim. ve aynı zamnda 27,5 jant bisiklet alcaktım fakat internette yapılan yorumlar daha çok 29 jnatı tavsiye ediyorlar. bu konudali görüşlerinizi alabilir miyim teşekkür ederim. alacağım bisiklet dağ bisikleti.

Geri