Scudo Sports

sedona mı kron mu?

mavinehir

Daimi Üye
Tepki
95
Merhaba
Dağ ve şehir bisikleti arasında gidip geldikten sonra şehir bisikletinde karar verdim.İki model beğendim.Biri Kron Tourer Full 21 Vites V.fren ,diğeri Sedona 301 Full Aksesuarlı.Sizce hangisi alınabilir.

Scudo
Sedona'yı daha çok öneriyor kullananlar (marka geneli olarak), tabii iki modeli de denemeden karar vermemek lazım, Kron'dan hiç memnun olmayan bir kitle olduğu gibi çok memnun olan kişilerin sayısı da fazla.

• Beğen
Tepkiler: mavinehir
Aşağı yukarı ikiside aynı bisiklet. Çok büyük farklar yok. Marka olarak ta ikiside alınabilir. Bence sadece gözünüze hangisi hoş giderse tercihinizi o yönde yapınız.

http://cyclingtr.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/bisiklete-baslarken/i_E7002D00_bacak_2D00_boyu.jpg

alacağınız kadronun boyunu anlamak için bacak boyunuz önemli ayrıca boyunuz ..

yorumlarınız için sağolun.kron görüntü açısından daha iyi gibi ama krondan şikayet sanki fazla.tavsiyeler sedona üzerine...

Merhabalar ben de bu iki bisiklet arasında kaldım. Boyum 1.78 cm.
Ben şahsen 19 inç istiyorum fakat bunlardan hangisi 19 inç kadro bilemiyorum...

(link)

(link)

ek olarak bir de şu var:

(link)

bence sadece marka değil üzerindeki donanıma göre bakmanı öneririm kaç liralık bisiklet alacaksın sedona nın hangi modeli kronun hangi modeli karşılaştırma gibi iki markada iyi.

Başlığı açan arkadaş da ben de verdiğim linklerdeki bisikletlerle ilgileniyoruz.
Sedona 301 M 28
Kron Tourer 21 V 28 full

ikisi de aynı özellikte aynı paraya fakat ben bunların boylarını bilemiyorum. ben 19" istiyorum bunlar kaç inç bilmiyorum

178boyunuz var ise 18 öneririm marka olarak sedonaya daha sıcak bakarım

ikinci bisikkletim olacak alırsam ama trafikte sürmek beni geriyor arabalardan korkuyorum açıkçası.trafikden uzakta hafif engebeli arazide belki ormanlık alan içinde bu biskletler uygun mudur yoksa mtb almak daha mı iyi olur.öyle atraksiyon hareketler yapmayacağım bisikletle:)

Bu gün bisiklet bayisine gittim.Şehir ve yol arasında karar vermiştim ama yerinde görmek istedim.araç tırafiğinde süremeyeceğimi anlayınca mtb baktım.aklımda carraro ve sedona vardı.carraro 600 modelleri kalmamış.sedonada ise 701 ve borla gösterdi.sedona 701 için 530 tl istedi.Hafif çizik olduğu için.teşhir ürünü olduğunu söyledi.güzel ama maşa kilitlemsi olamadığı için karar veremedim.Birde kadro small yazıyordu.Bu kaç inç demek.Bisiklete bindiğimde kadro ile aramda biraz mesafe vardı.

Marka seçimi ve uzun ömürlü tamiratsız yıllar için tabiki sedona ama seçeneklerin de daha detaycı olmanda fayda var :uyku:

@Niyazi DEMİR

valla olmadı ikinci el 711 v düşünüyorum.onuda bulabilirsem.

Kesinlikle Sedona. bende ikiside var, ikiside güzel ancak, önceliğim sedonadır.

ileriki zamanlarda akortdaki salgı bozukluğu V frene göre disk frenler çok daha iyi bir seçim fiyat performans açısından :uyku:

Sedona'nın ürünleri Kron'a göre daha kaliteli. Fiyat olarak biraz pahalı gibi görünür ama bu tamamen daha kaliteli ürün kullanmasından dolayıdır. Bu benim şahsi görüşümdür.

Geri