Merhaba
Dağ ve şehir bisikleti arasında gidip geldikten sonra şehir bisikletinde karar verdim.İki model beğendim.Biri Kron Tourer Full 21 Vites V.fren ,diğeri Sedona 301 Full Aksesuarlı.Sizce hangisi alınabilir.
Sedona'yı daha çok öneriyor kullananlar (marka geneli olarak), tabii iki modeli de denemeden karar vermemek lazım, Kron'dan hiç memnun olmayan bir kitle olduğu gibi çok memnun olan kişilerin sayısı da fazla.
Aşağı yukarı ikiside aynı bisiklet. Çok büyük farklar yok. Marka olarak ta ikiside alınabilir. Bence sadece gözünüze hangisi hoş giderse tercihinizi o yönde yapınız.
bence sadece marka değil üzerindeki donanıma göre bakmanı öneririm kaç liralık bisiklet alacaksın sedona nın hangi modeli kronun hangi modeli karşılaştırma gibi iki markada iyi.
ikinci bisikkletim olacak alırsam ama trafikte sürmek beni geriyor arabalardan korkuyorum açıkçası.trafikden uzakta hafif engebeli arazide belki ormanlık alan içinde bu biskletler uygun mudur yoksa mtb almak daha mı iyi olur.öyle atraksiyon hareketler yapmayacağım bisikletle
Bu gün bisiklet bayisine gittim.Şehir ve yol arasında karar vermiştim ama yerinde görmek istedim.araç tırafiğinde süremeyeceğimi anlayınca mtb baktım.aklımda carraro ve sedona vardı.carraro 600 modelleri kalmamış.sedonada ise 701 ve borla gösterdi.sedona 701 için 530 tl istedi.Hafif çizik olduğu için.teşhir ürünü olduğunu söyledi.güzel ama maşa kilitlemsi olamadığı için karar veremedim.Birde kadro small yazıyordu.Bu kaç inç demek.Bisiklete bindiğimde kadro ile aramda biraz mesafe vardı.
Sedona'nın ürünleri Kron'a göre daha kaliteli. Fiyat olarak biraz pahalı gibi görünür ama bu tamamen daha kaliteli ürün kullanmasından dolayıdır. Bu benim şahsi görüşümdür.