Scudo Sports

Sedona mı geotech mi?

@geotech emre

Emrecm Sedona o kadar kötü de değil;:)ama binilecek kadar iyi de degil :D:D:D:eek:

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
Scudo
@geotech emre

Emre merhaba,

Sedonayı neden kötüleyecekmişiz????

Sedona bana iyilik yapmadıki ben ona kötülük yapayım.

Hem senin altından Sedona niye gidecek?

@BMX_rider07 ya arakadaşım sen harbiden rahatsızsın birilerine bişey yazmadan duramayacakmısın herkez gücünün yettiği kadar malzeme alıyor vede zamanla modifiye ediyor kimsenin malını kötüleme hakkınyok sen kendi bindiğin Bisikleti düşün onadan sonra başkalarınınkini kötüle. şimdi diyeceksin sen yazmadan ben yazam şaka yaptım diye her şakanın altında bir gerçek vardır yeter . Hadi al SCOOT scale 10 ozaman kötüle bizimkileri:boese157: :boese157: :boese157:

@BMX_rider07

ya arakadaşım sen harbiden rahatsızsın birilerine bişey yazmadan duramayacakmısın herkez gücünün yettiği kadar malzeme alıyor vede zamanla modifiye ediyor kimsenin malını kötüleme hakkınyok sen kendi bindiğin Bisikleti düşün onadan sonra başkalarınınkini kötüle. şimdi diyeceksin sen yazmadan ben yazam şaka yaptım diye her şakanın altında bir gerçek vardır yeter . Hadi al SCOOT scale 10 ozaman kötüle bizimkileri

Zeki abiye katılıyorum.

Senin bisiklettenden iyi.Neden dersen uzun yol yapılabiliyor onunla.

Ayrıca emrenin senden fazla bisiklet hakkında tecrübesi var.Aramıza katılmadan evvel böyle konuşmuyordun.

Malzeme hakkında bir bilgin yoktu.

Biz seni aydınlattık,biz sana yardımcı olup yol gösterdik, ama şimdi bizlere resmen meydan okuyorsun.

Ayrıca sedona bisikletleri az mtb yarışlarında görmedim değil.Demekki binilemiyecek bir bisiklet değilmiş ve satılıyormuş.

Yorum yapmadan önce 2 kere düşünüp böyle yazıyorsan, 5 kere düşün.

Karşındaki adamların sürekli kalbini kırıyorsun.

O zaman herkes senden böyle soğur.
Daha önce kaç defa hatırlattığımı ve sayısını ben bile sayamıyorum artık.

Emre kardeşim sen hiç kafana takma.Boşver kim ne derse desin.

Ünlü bir düşünürün bir sözü vardı ve hiç unutamyorum.Söyleyenin adını unutmuştum.

Bineceğin bisiklet gururun olsun.
Gerisi boş.

Emre kendine iyi bak.

Arkadaşlar Emre nin bisikletine ya da birinize hakeret veya küfür edecek kadar basit bir insan olmadıgımı biliyorum... siz neden böyle davranıyorsunuz onu da bilmiyorum ama gerçekten kabahatiniz büyük!

Anladıgım kadarıyla Dostça diyaloglar kurmak istemiyorsunuz...:(

• Beğen
Tepkiler: geotech merve
@HaliliOzturk

HaliliOzturk Arkadasın da dedıgı gıbı hangısı senınse dunyadakı en ıyı bısıklet odur, ben kullandıgım seylere farklı anlamlar yuklemeyı sevıyorum, sankı canlı bır varlık gıbı gelıyorlar bana :)
Sunu da unutma; kım ne derse desın o senın bısıkletın ve senın en yakın arkadaslarından bırısı, mukemmel olamayabılır, ama o senın yol arkadasın.
Baska bısıkletlerle kıyaslama bence, cunku o senı baska bınıcılerle kıyaslamıyor ;) Bisikletlerin de oyle bır sansı olsa emınım çoğu Lance Armstrong ya da Floyd Landis'i kendılerıne kullanıcı secerlerdı, bence ayrıntılara takılma Merve'ciğim.

@geotech emre

@BMX_rider07

Alper arkadasımız bunu yazmıs ama mesajın baslıgına da bır bakın ıstersenız, " ;) Emre Bey talebiniz üzerine..:)" dıye bır baslık atmıs ve Emre'nın mesajına ıstınaden saka yollu yazdıgı bellı, lutfen hemen en ufak bır kıvılcımda yangın cıkarmayalım. Sadece yanlıs anlasılmaya dıkkat cekmek ıstedım sonucta ben hıc bırınızı de cok fazla tanımıyorum, ıcınızde bir Zeki'yle muhabbetım var, biraz da Emre'yle.

yooo ben yanlış anlamışım herhalde o kıvılcımı ben çıkartmısım pardon herksden özür..
Bazen dikkatsiz olmakla hata yapıyorum... hatalar şaka yoluyla olunca kıvılcımda büyük oluyor o yüzden ateze sen de fazla abartmışssın yani :)...

• Beğen
Tepkiler: Ertan ABA
@BMX_rider07
Abarttıgım seyı soyleyebılır mısın? Ortadakı haksızlıgı gorup buna dıkkat cekmek abartmaksa ok. bır daha karısmam, kafana gore takıl.

umarımki abime yanlış bir davranış ta bulunmuyorsunuzdur abimi canımdan çok severim aynı zaman da hiç kimse birbirini şakasına bile olsa bisikletini kötülemesin

@geotech merve

Merve çok candansın. Aslında kimse kötülemiyor. Ben denemediğim bis bisikleti niye kötüleyim? Veya bir başkası?

Ama sen bir başlık atmışsın:
Sedona'mı? Geotech'mi?

Sana daha evveldende yazmıştım. En iyi bisiklet senin olan bisikletdir.

Artık senin bisikletini toparlayalım yavaş yavaş.

Bak 7-8 Geotech oldu Antalyada.

Tadını çıkaralım.

@Lobo

abi mervweyi yanlış anlamıssın alperlere ve konu amaç dışına cıkanlara kızmıs kardeşim sana deil yani ha ama abisine çekmiş olabilir kızarda belki bellimi olur benim sana daha önce yaptığım gibi:D :D

• Beğen
Tepkiler: geotech merve
gecen hafta delta bısıklette geotech lerı gordum ve gercekten cook guzel ama tabıkı sedonayıda beklemek gerekır kanısındayım .

ancak bence geotech .
saygılarımla .

abimin dediği çoook doğru ben orda babimin bisikletiyle kendiminkini kıyaslıyorum aynı zamanda abimin bisikletide çok hoşuma gidiyo bende şakasına abi sedona artık benim dedim abimde şakasına sedonayı kötüleyin bisikletim elden gidiyo diye yazdı bazı arkadaşlarımızda EMRENİN TALEBİ ÜZERİNE diye başlık atarık sedonayı BENDEN uzaklaştırmak için kötülediler ama bazı kişiler ise mevzuyu yanlış anlamış yada YANLIŞ ANLAMAK İSTEMİŞ olabilir

LÜTFEN MESAJLARA YORUM YAZARKEN DAHA DİKKAT EDELİM

AYRICA FORUMDA KİMSEYİ DIŞLAMAYIN YANİ SİZ BÖYLE YAPIYORSANIZ BEN HİÇ SİZLERLE GEZMEYİ HAYAL ETMEYEYİM BANA ABİM YOLDAŞ OLUR...

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
Geri