Scudo Sports

Sedona Kullanıcıları Kulübü

forumdan uzak kaldım bisikletimi araştırıyım derken konunuzu yeni gördüm bisikleti ben aldım daha 1 aylık bi sorunuz olursa cevaplayabilirim :)

Dosyalar

• IMG-20170726-WA0031.jpeg
    IMG-20170726-WA0031.jpeg
    166,3 KB · Okunma: 70
Scudo
vpV2WR.jpg

• Beğen
Tepkiler: venom09
Herkese Merhabalar ,
Uzun zamandır yol bisikleti arayışı içindeyim ve sanırım tercihimi Sedonadan yana kullanacağım.Sedona 650 yada 621 düşünüyorum.650 de sram apex set ve cole rollen elite jant var 621 in ise özelliklerini bulamadım.Bu modelleri kullanan kişiler varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim :) . 621 in de özelliklerini bilen varsa yazabilir mi ? İyi gunler.

@enrique valla hocam bana ağır geldi biraz bisiklet, arkavites ayarı kaçırdı 1 kere ve lastikler 700x40c olması dışında sorun yok şuan bisiklette memnunum. Lastikleri 32 yada 35 tur lastikleri ile değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba ben 2.el 710 borla almayı düşünüyorum sizce nasıl bir bisiklet. 575 lira sizce değer mi?sedona 1.png sedona 2.png

Dosyalar

• sedona3.png
    sedona3.png
    226,4 KB · Okunma: 31
  • sedona4.png
    sedona4.png
    196,3 KB · Okunma: 29
  • sedona5.png
    sedona5.png
    153 KB · Okunma: 28
  • sedona6.png
    sedona6.png
    189,2 KB · Okunma: 29
@OsManGAzi06Merhaba ben şu seneyi kullanıyordum. Ama çaldırdım, yerine 60 TL lik yine Selleroyal aldım. Pişman oldum. Tekrar yine bu modeli alacağım galiba

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@OsManGAzi06Merhaba ben şu seneyi kullanıyordum. Ama çaldırdım, yerine 60 TL lik yine Selleroyal aldım. Pişman oldum. Tekrar yine bu modeli alacağım galiba

(link)

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@OsManGAzi06 btwin markanın jel selesi aldım güzel bakmanı öneririm

@pepecura bende 3 gün önce sedona borla bisikleti aldım 2.el olarak 470 tl güzel bisiklet sürerken ses çıkmıyor yağmur havada da sürdüm sürüş keyfi güzel Yine de sen bilirsin

@besyocu Teşekkürler ilginiz icin.Ama artik selle royale almis bulunmaktayım...

@mehmetaltınay Merhaba hocam tamda o alacagim dediginiz seleyi ben aldim suan alismaya calisiyorum ve suanlik memnunum..Sedonanin kendi selesinden cok cok daha iyi..

merhabalar acaba 410 modelinin 2. el ederi nedir? 2015 model
sıfırı 1000 civarı bulunabilirken 2. el 800 den fazla vermek istemiyorum ancak 900 altına ilan bile yok

@observer
Sıfırı nerede 1000 TL acaba? Ben de bakıyorum da

Herkese mehaba bende sedona 350 siparişi verdim niyetim merida crossway 600 almaktı fakat neredeyse hiç bir yerde kalmamış. Araştırdım sedona 350 yi çok beğendim donanım olarak ta meridadan iyi fakat hiç aklımda olmadığı için biraz çekindim açıkçası bu hafta içinde gelecek inşallah memnun kalacağım bi karar vermişimdir kullanan varsa bisiklet ile ilgili yorum ve fikirlerinizi alabirmiyim. İyi forumlar

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uniteamsah
merhaba arkadaşlar 2015 İstanbul alacağım kadro boy ölçülerini 44-48-52 vermişler, ben 1,79 boyundayım 52 büyük olur sanki diye düşünüyorum çünkü en büyük bedeni, 48 küçük olabilir mi, görme şansım olmayacak internetten sipariş edeceğim aranızda kullanan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

@mahden
Boyum 182 ben 52 kadro sedona 345 kullaniyorum. Bu kadro boyu bana uygun hatta biraz buyuk diyebilirim. Bazen bisikletin buyuklugunden dolayi gidona dogru fazla egildigimi de söyleyebilirim. İçiniz rahat şekilde 48 kadro boyunu tercih edebilirsiniz.

@mahden

Merhaba boyum 1.70 bacak iç boyu 78 civrarı bende bugün sedona 350 aldım 48 kadro bana neredeyse tam oldu hatta çok çok az büyük gibi bile diyebilirim sanırım sizede 48 kadro olabilir

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri