Scudo Sports

sedona,kron,bianchi

Scudo
Tabiki sedonayı tercih et.
bisan atlasa gelince bende o bisikleti kullandım ve inanılmaz güzel bir bisikletti,simdi hiç görmüyorum çevremde görsem kesinlikle binicem eskiyi yad edicem:)

• Beğen
Tepkiler: mathcup
Bisan atlas çok süper bisikletler hemde agır bisiklet sınıfına girmiyor 13 kg, bisan atlasa cst lastiklerden taktım çok süper hızlanıyor şimdi
büyük ihtimal sedona 711 alacam ama v mi d mi bilmiyorum çok kararsız kaldım.Çevremde V-fren kullanan çok var ama onların bisikletlerinin en iyisi beldayama bianchi bisan onları disk frenle kıyaslayınca disk frenin avantajı çok fazla onlarınki gibi durmuyor.Birde bu zamandan sonra nerede bulacam

ilk mesaj daki bisikletin fiyat aralığı 600 max fiyat lı bisikletler mesaj lar arasında sedona 751 ve 761 geçmiş bu 2 model üstteki modellerin arasında biraz değil baya bir fiyat farkı var bunu dikkate almak gerekir xD

mekanik disk fren konusunda ; kaliteli pakuçlar da aynı işlevi görür ağırlık pro değilsen bunu önemsemene gerek yok zamanında muhakkak 18-20 kg lik bisikletler kullanmışsındır xD çok ballaı biri olmadıkça kimsenin ilk bisikletinin giant /Specialized/merida vs olduğunu sanmıyorum .. xD görünüş olarak göze daha hoş geldiği yönündeyim =) alıcağın bisikletin üstünde birek disk fren olup olmamasına göre seçme derim uyumlu olup olmamasına göre seçsen daha mantıklı olur daha sonradan da taktıralabilicek donanımlardan .....

liste içinde 711 derim ama 2009 model i çok tutulduğu için bulman zor olabilir aldıysanda bisiklet hayırlı olsun..

@Xipetotec

Yok daha almadım piyasada güzel bisiklet kalmamış :) Zaten Hatay'da satış ve servis yok başka yerden getirmek lazım
acaba bu bisikletlerin 2. elini almak mantıklı mı?

Geri