M muhammet tüfekçi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 90 Tepki 22 Şehir BURSA 8 Mayıs 2011 #1 Bu gün sedonanın kısa pompasını almak istiyorum ne kadardır fiyatı bilen varmı ? Bir internet sitesinde buldum (Bursada mağazası var) Mağaza ile aynı fiyattamıdır ? Mağazasından alıcam sitesinde 12.30 lira.Mağazasında aynı fiyattadır değilmi ?
Bu gün sedonanın kısa pompasını almak istiyorum ne kadardır fiyatı bilen varmı ? Bir internet sitesinde buldum (Bursada mağazası var) Mağaza ile aynı fiyattamıdır ? Mağazasından alıcam sitesinde 12.30 lira.Mağazasında aynı fiyattadır değilmi ?
S Sezer Özdemir Daimi Üye Kayıt 17 Eylül 2010 Mesaj 252 Tepki 122 Şehir eskişehir 8 Mayıs 2011 #2 10 Tl civarı dostum bıraz az şişiriyor ama yolda kaldıgında ıs gorur zefal pompa yada sedonanın cıft taraflı pompasını almanı tavsıye ederım onlarda 15-20 tl arası almısken ıyı bır sey al derım.
10 Tl civarı dostum bıraz az şişiriyor ama yolda kaldıgında ıs gorur zefal pompa yada sedonanın cıft taraflı pompasını almanı tavsıye ederım onlarda 15-20 tl arası almısken ıyı bır sey al derım.
M muhammet tüfekçi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 90 Tepki 22 Şehir BURSA 8 Mayıs 2011 #3 Bugün şişireceğim hemen.Lastiklerin yarısı inik şişirir herhalde Malum kışın hiç dışarı çıkmadı.Gerek dersler,Gerek hava şartları olsun...
Bugün şişireceğim hemen.Lastiklerin yarısı inik şişirir herhalde Malum kışın hiç dışarı çıkmadı.Gerek dersler,Gerek hava şartları olsun...
M muhammet tüfekçi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 90 Tepki 22 Şehir BURSA 8 Mayıs 2011 #4 Gittiğim yer kapalıydı bende 5 liraya günü kurtarmak adına 1 milyoncu diye tabir edilen yerden ayak pompası aldım.Tüv sertifikalı falan yazıyor ama
Gittiğim yer kapalıydı bende 5 liraya günü kurtarmak adına 1 milyoncu diye tabir edilen yerden ayak pompası aldım.Tüv sertifikalı falan yazıyor ama
Özgün ÇETİN Forum Demirbaşı Kayıt 21 Mayıs 2009 Mesaj 515 Tepki 327 Şehir Çanakkale 8 Mayıs 2011 #5 pampa benzinci yok mu hiç oralarda
M muhammet tüfekçi Üye Kayıt 11 Haziran 2010 Mesaj 90 Tepki 22 Şehir BURSA 8 Mayıs 2011 #6 Varda panpa meşgul bizimkiler.Benzincide uzakta.Panpa sözlüktenmisin dh'denmi ?