Scudo Sports

Sedona Kartal bayisi güvenilir mi acaba?

farukbas77

Daimi Üye
Tepki
35
Arkadaşlar bugün sedona'nın kartal bayisinde ki Şirin bisiklet diye bir yeri aradım Borla'nın 2012 modellerden kırmızı-beyaz olanı için peşin fiyatına 655 lira olur dedi.Bu arada 2012 modeller arasında kırmızı-beyaz var mı?Bir de 2011 model Borla elektrik mavisi var o da 617 lira olur dedi.Sizce peşin fiyatına bu kadar indirim yapılması mümkün mü?Bana pek inandırıcı gelmedi.Yardımcı olursanız sevinirim:)

Scudo
Fiyatlarda %10 indirim normaldir, fazlasıda yapılabilir. Fakat ordan alışveriş yapan daha tecrübeli arkadaşlar sizi aydınlatacaklardır.

Borla 2012;

http://www.erdoganlarbisiklet.com/v2.0.2/media/catalog/product/cache/2/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/b/o/borla.jpg

Carraro 419 oradan aldım. Peşin fiyatta %10 belki %12-14 arası indirim yapabilir. Satarken çok ilgili de, bakıma gidince tüm ilgisi gitmiş şekilde gördüm.

En nefret ettiğim satıcı türü.

İki tip satıcı var. Birincisi, sadece malı satma derdinde olan. Bunlar yüzde 10'un çok üstünde indirim yapıyorlar, çok dil döküyorlar, senin bilgini tartıp kazık da atabiliyorlar. Bunlardan ucuza alabilirsin ama kazık da yiyebilirsin. Bunlardan servis de beklememek lazım. Bunların işi satana kadar. Bir de güvendiğin yerler var. Buralarda da maalesef indirim zayıf -))) Ancak satış sonrası destek, servis iyi. Bisikletten önce bu seçimi yapmak lazım. Örnek verecek olursak Sirkeci esnafı genellikle 1. kategoride yer alıyor.

• Beğen
Tepkiler: Gokalp Gokmenler
Bakımı pek önemli değil ama arıza çıkarsa işi zora sokarım.Zaten orada gerekli kontrolü yapacağım.Fiyatın bu kadar indirilmesi normal ise sıkıntı yok.Ben 2011 modele karar verdim elektrik mavisi çok hoşuma gidiyor:) Peki sizin carraro'da herhangi gir sorun çıktı mı?Yani yeterince güvenilir bir yer mi?

Merhaba

Şirin bisiklet sahibi Murat bey'i az çok tanırım, esnaflık konusunda ilgisiz olduklarına hiç denk gelmedim. Sadece hafta sonları ciddi bir yoğunluk yaşadıkları için kısa süreli beklediğim olmuştur.

Güven konusunda sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Ben de bisikletim ile ilgili en ufak sorun yada bakım nedeniyle şirin bisiklet'e gidiyorum. Yeni bisikletiniz hangi model olursa olsun şimdiden hayırlı olsun. :) Güle güle kullanın.

Üstad selamlar,

Ben 2 bisikletimide oradan aldım. 2 yıldır tanıyorum orayı,
sıkıntı olmaz rahatlıkla alışveriş yapabilirsin.Serviste de iyiler bisikletim suan orada ve gönül rahatlığıyla bırakıyorum.

Bilgine...

sağolun arkadaşlar bende 711V alacağım yarın sorun olmaz inşallah.
peşin 260 gerisi taksit 500tl kredi var.indirim olursa sevinirim.

Geri