Scudo Sports

Sedona istanbul fiyat performans baslangic seviyeye hitap eder mı??

Kamran E

Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaslar. Velespite trek ve merida icin uğradım ama sedona istanbul gorunce dayanamayıp aldım. Tasarımı biraz feminen olsa da sınırlı üretim oldugundan cazip geldi. Bir de tiagra set mevcuttu. Lastikler schwalbe durano, jantlar da beyaz aerodinamik jantlar. 194 boy icin xl beden cok rahatsız etmedi. Satış elemanı alperen beyin de biraz destek ve gazı ile almış bulundum.
Sizce bu bisiklet baslangic seviye sehir ve tur icin cok mu abes? Fiyat performans tatmin eder mi??
Yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler.

Scudo
Ben şekil olarak görüntü olarak hayranıyım çok güzel bisiklet iyi günlerde kullanın :)

Feminen bir tasarımı olduğunu düşünmüyorum şahsen. Çıktığı günden beri herkese rahatlıkla önerebildiğim Sedona modellerinden biri. Bisikletin bir temaya sahip olması, bunun da İstanbul olması harika. Tam bir keyif bisikleti diyebilirim. Hibrit modellere çok güzel bir örnek. Velo markasının elcikleri ile çok daha rahat oluyor. Tur için de uygun. Hızlı, akıcı bir model. Fakat dediğim gibi, en güzel yanı İstanbul teması. Konsept olarak ortaya çıkan ve seri üretime geçen Sedona modelleri gerçekten koleksiyonluk diyebilirim. Sedona Karnaval modelinden daha alımlı hatta İstanbul. Yalnız fiyatları biraz arttı. Bu bütçelerde muadil olarak Merida Speeder T2, Giant Escape 0, Fuji Absolute 1.3 gibi modeller de var.

http://image5.sahibinden.com/photos/87/70/39/147877039vwb.jpg

@Kamran E
Beyefendi eğer o bisikletteki donanım ve kadro başka bir bisiklette olsaydı fiyatı en az 3000 tl olurdu. Ful Tiagra setli, üzerinde bir sanatçının karikatürize figürleri olan koleksiyonluk bir bisiklettir. Üzerindeki iş yabancı bir markada olsaydı en köşeye oturturlardı emin olun. Yakinen görmüş ve çok beğenmiştim. Canlı canlı görülesi bir bisiklettir. Şehir ve fitnes için birebirdir. Bana göre tek kusuru arka aktarıcının uzunluğudur. İçiniz rahat efil efil bininiz.
(Hayret tasarımı bana maskülen gelmişti halbuki)
http://i.imgur.com/mQQq7i5.png

Öncelikle bisikletiniz hayırlı olsun, üzerindeki İstanbul motifleriyle hayallerimi süsleyen bisiklettir kendileri ve bence çok iyi bir seçim yapmışsınız, kazasız belasız pedallamalar, iyi geceler :)

Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın sakıncası yoksa ne kadara aldınız öğrenebilir miyim?

Yanıtlar için çok teşekkürler.

Fiyat 2000TL ufak tefek biriki aksesuar dahil. Liste fiyatı da zaten 2150 civarı.

2014 katalogunda yer almıyormuş acaba sınırlı üretim diye mi bilemedim?

Henüz kullanma fırsatım olmadı ama bu pazar niyetliyim.

Fikirlerimi paylaşırım.

2014 kataloğunda yer almamasının sebebi bisikletin geçen yıla ait olması.

bu bisikleti aldığınız çok şanslısınız bence hayırlı olsun bu devirde böyle özel bir bisikleti bulmak zor iş hayırlı olsun :)

@Kamran E

Merhaba,

Bisikletin fiziksel kalitesi ile alakalı arkadaşlar yorum yapmışlar sağolsunlar. Bende size marka olarak ne kadar doğru tercih yaptığınızı ifade etmek istedim. Daha önce yazdığım bir yazıyı alıntı olarak ekliyorum.

@Mustafa Özer

Bende aranıza katıldım bugün itibariyle görüş ve yorumlarımı yazarım aslında sedona 345 için gitmiştim ama satıcının elinde tek kalmış diye bayağı indirim yaptı :) bende dayanamayıp aldım bu donanım bu fiyata zor

Geri