Scudo Sports

sedona eldiven

observer

Forum Bağımlısı
Tepki
560
Bisiklet
Salcano
sedona kısa parmak eldiven aldım giyerken gel yazan yumuşak kısmın avcumamı gelmesi gerekiyor?

Scudo
Evet gel yazan kısım avuç içine, diğer fileli gibi olan kısımda üst tarafa gelecek. Cırt cırtlı kısmı yukarıda olacak yani :)

teşekkürler bende öyle düşündümde bi değişik oldu elim alışık olmadığı için :D

Zamanla alışıyor, hatta geçen gün bisikleti eldivensiz kullanmak zorunda kaldım banada o şekilde çok değişik geldi eldivene alıştığım için :)

Bana tryon eldiven bisiklet eldiveni olarak satıldı ama üstünde fitness eldiveni ağırlık eldiveni yazıyor sizce kazık landimmi ve yeni alınan eldiven yikanmalimidir nasıl yikanmalidir birde gel yazan kısım tam avuç içinde olmuyor benimkinde ? 20170909_230716.jpg 1505060537347626368920.jpgama fitness eldiveni olsa bile gerçekten çok rahat ettiriyor 3 tane bisikletciye gittim birinde yoktu geri kalan ikiside fitness eldiveni ile bisiklet eldiveni aynıdır dedi ?

@Onursemi Tosun fitness ve bisiklet eldiveni aynıdır diyemeyiz ancak eğer rahat ettiyseniz kullanın bi kaç yıl.zaten bi süre sonra değiştirmek istersiniz.2 yıl kadarda parçalanma olabilir.
20-30 liraya alınan bir eldiveninde çok kazıklanması olmaz bence :D

@Onursemi Tosun bilmiyorum ki hiç yıkadığımı hatırlamıyorum :D
arada yağmurda ıslansan yeter galiba

Geri