Scudo Sports

sedona doğru tercihmi

Tepki
42
Bisiklet
Kron
arkadaşlar forumlarda çok dolaştım ve kron ,sedona hakkında okumadığım yorum kalmadı.En çok dikkatimi çeken şey tabi kullanıcısına göre değişir ama kron sorunlarının daha fazla olması.Bende sedona 701 veya 711 modellerinin 0 ve 2. el piyasalarını dolaşıyorum artık sizce neden sedona tercih edilmeli ?

Scudo
bende iki model arasında kaldım ama sedona alıcam adamlar krondan daha iyi çalısıyolar

muhammed bisiklet fuarı tam olarak nerde adresi yani ve ne zaman biliyo musun?

@muhammedtalha

o vakitte istanbulda olamayacağım üniversite dolayısıyla ama gitmeyi cok istiyorum

@fatih bahar

bende sedonada yogunlaştım kron hakkında duyduklarım hiç iç açıcı değil.söylenilenlere göre gün geçtikçe kalitesini kaybediyor

• Beğen
Tepkiler: fatih bahar
Başladı bile gözükmesi lazım, önceden haberim olsaydı giderdim ya unutmuşum ben :(

tabiki fuarda gidip ayrıntılı bir şekilde inciğine boncuğuna bakarak inceleme yapmanız en mantıklısı..ama benim kişisel fikrim sedona bende sedona kullanıcısıyım :in:

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
kron ve sedona bence krona bok atanlar hatta bianchiye bile dediklerini bırakmayanların önce bir bisikletlerine bakalım eminim çoğu marketten almışdır bisikletlerini o yüzden sevgili arkadaşım benim tercihim kron oldu ve çok çok mennunum ve atilla bisikletten aldım ilgi harika sıkıntı oldumu evinden kapının önünden bile alıyorlar bisikletini ve kapına teslim bunu yapanda çok yer var sadece aldığım yere özgü değil insanlar konuşur yorum yapar ama ama kendi doğana şahine binenlerin de chevrolet ve cadillac'a gereksiz ve boş yorum yapmaları sadece komedi olur anlatabildimmi 1-2 modelinde sıkıntı vardı onlarıda düzeltti zaten kron eğer sadece sorun bayileri ve teknik servisleri ise adamların hepside bir değil esnaf var esnafcık var ama bu koca bir markayı aaa tuuu kaka deyip de kötülemeye örnek değildir.

Sedona, Kron ve Salcano arayıştayken forumlardaki kullanıcıların yorumları, firma ve satıcı bayi ile görüşme sonucunda Sedona 331 karar kıldım MTB de 731 veya 751 derken Şehir bisikleti 331 aldım, ben memnunum satıcısıda sadece sedona satmamasına, Antalya'da bilinen bir yer olmasına rağmen benim fikrimi destekledi ve aldım, çevremdeki kişilerinde görüşleri iyi şuana kadar sıkıntısız kullanıyorum Sedona'yı

• Beğen
Tepkiler: Gökhan kocatepe
Sedona'da Kron'da iyidir. Ama Sedona bir tık öndedir...

Geri