Scudo Sports

sedona borla'yı alır almaz :)

mehmet ankaralı

Daimi Üye
Tepki
94
Bisiklet
Sedona
evet arkadaşlar uzun zamandır forumdan takip ettiğim seona borla 2011'i sonunda bugün aldım . görevim gereği sabah işten çıktım ve direk kartala oradan mavi bisikletimi aldım o heyecen ile pendik e 10 km ve oradan hız denemesi yapıp daha sonra evimin yakınında bulunan ormana gittim .. beni çok sevindiriyor muradıma erdim gerçekten kendini gösteren bir bisiklet herkese tavsiye :) yorumlarınızı bekliyorum ftolar en kısa zamanda gelecekk :):):):):in:

Scudo
Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Sürersiniz İnşallah :)
Bol Pedallarr :)

Fotoları bekliyoruz kardeş, hayırlı olsun .

Tebrik ederim, sırf ucuz diye bir metal yığınına para vermektense giriş seviye için en ideal bisikletlerden birini almışsınız. iyi sürüşler..

Kazasız, belasız bol pedallar. :)

Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Kazasız belasız inşallah....Fotolarını da bekliyoruz ha...:)

telefonum tamirde ama bugün atarım resimleri herkese çok teşekkürler akşam lastikler çok çamur oldu bende tertemiz yaptım mükemmel bir bisiklet yoldan geçerken millet azını bisiklete açyo görmeniz lazım ALLAH HERKESİN GÖLÜNE GÖRE VERSİN :))

Fotoğrafları görmeden yorum yapamam :D K.bakmayın. :D hayırlı olsun.

ilk bisikletin heyecanı başkadır aklıma geldi birden ozamanlarım :):) kazasız bol pedallar.

benim tek fotoğraf makinam telefonumdu oda tamire gitti aldığım gün ama telefonu beklemeden fotolar burada arkadaşlar

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150260217564966&set=a.10150220611769966.382343.771384965&theater eklemeye çalıştım ama ...

sevigili dostlar bugün sabah arkadaşım ile sabah kahvaltısından önce bir orman havası alalım dedik ve koyulduk yola zaten yakın olan ormana biz uzak yoldan gittik ki tadı çıksın sonra doğru ormana açtım bisikletin amörtisör ayarını verdim dağa taşa banamısın demedi bende banasın dedim vurdumm yollara biraz yavaşladık ufak bi rampa taşlı ama her yer yemyeşil kuşar böcükler derken am biz durduk 2 metre yanımızdan bi kuç kalktıkiii kalkış o kalkıs :):):):) tabiri caizse altımıza ettik kcaman bişi ama çulluk olduğunu anladım ama hayatımda ilk kez gördüm yaa sanki bizi öldürecek gibi bi geçti ALLAH dedik bisikleteri bile bırakıp gidecek duruma geldik ormanın içinden direk eve giden yolu bulduk biraz zor oldu ama mükemmel di ev yolunu tutarken zorlukla ıktığımız yokuşları frenen kuvvet aşağı doğru gittik mükümmel bir gündü allah herkese nasip etsin umarım bu yaz bir çok arkadaş ile buluşup daha yukarılara çıkabiliriz okuduğunuz için şimdiden teşekkürler arkadaşlar ben istanbul sultanbeyliden mehmet

Geri