Scudo Sports

sedona borla

Scudo
Bende de borla var gayet de güzel taş gibi bisiklet sizin kullanım alanınıza da gayet müsait yarış koşmayacaksınız sonuçta :)

sedona borla 2010 modeli var bende
Ben ilk 5 ay çok memnundum
yavaş yavaş göbeklerde sorunlar çıktı
bisikletciye götürdüm 600 liray aldğımı söyledim 600 liralık bisiklete bu kadar adi bir göbek takılmaz felan dedi ve shimano göbek taktırdım şuan memnunum
çok hafif değil 13-14 kg arası
maşası çoook ağır ama benide idare ediyor.nasıl kullanacağınıza bağlı trial için asla almayın şehir için ve arazi için iyidir...

astro 240 srv de çok güzelmiş onun özellikleri daha iyi borladan ve daha ucuz siz ne dersiniz

öncelikle borla benim bebeğim :) gitmediğim çıkmadığım yer kalmadı aydos dağına çok kez çıkıp süratli bir şekilde off road yaptım hiç bir şikayetim yok şimdi deore ye yükselttim :) tavsiyedır

benim eski çalınan bisikletim 2007 borla idi ve çok uzun yollar yaptım banamısın demedi düşük özelliklerine rağmen çok memnundum maşası o modelde kilitleniyordu 2011 modelinde kilitlenmiyor tasarım ve kadro yapısı biraz değişmiş birkaç yılda tabiki ama.biraz bütçeyi yükseltip 711 düşünebilirsiniz.

Bende 7 aydır Borla 2011 kullanıyorum. Hiç bir sorunum olmadı şimdiye kadar. Tavsiye ederim. Sadece 21 değil de 24 vites olsa daha iyi olurdu!

Geri