Scudo Sports

Sedona Borla

YuNuSk1nq

Üye
Tepki
1
550TL Bu Bisiklete Değermi YorumLarınızı Bekliyorum Şimdiden TeşekkürLer ;)http://a.imageshack.us/img814/4723/borlagri.jpg

Sedona BorLa

Kadro : 6061 Alu

Maşa : Suntour XCM

Furş : Neco CC142

Gidon : Amoeba HBM-310-1

Boğaz : Amoeba STM-311

Sele Borusu : Amoeba SPD-330 31.6

Sele : Sportourer

Elcik : Velo G-298

Vites Kolu : Shimano STEF51

Ön Vites : Shimano 191

Arka Vites : Shimano Altus

Aynakol : Suntour XCT

Pedal : Vellgo LU-935

Ruble : Shimano TZ37 Mega

Zincir : KMC Z-51

Fren Kolu : Shimano

Fren : Tektro

Jant : Alex DC-19

Ön Hazne : TW Alu

Arka Hazne : TW Alu

Jant Teli : Siyah

Lastik : CST

İç Lastik : CST

AĞIRLIK:13.2

Ürün fiyatı: 550,00YTL

Scudo
bu bisikletten çok yakın bir arkadaşımdada var bisiklet güzel fakat o fiyatın biraz daha üzerine çıkıp çok daha iyi şeyler alınabilir

Bu ürün 2009 model Borla.Ama özelliklerini yazdığınız bisiklet 2010 model Borla. Siz hangisini almak istiyorsunuz?

Şu an 2010 modellerini bu fiyata satıyorlar. Daha ucuz olması gerekmez mi 2009'un ?

http://a.imageshack.us/img32/106/sedonaborla1.jpg2010 bu olsa gerek

bencede değer sedona alıyorsunuz yani dandik bir marka değil :)

biraz daha zorla şartları bence sedona 711v al. on numara bisiklet bende var çok memnunum. il ben de borla düşünmüştüm ama 711 e biraz kendimi kastım aldım

Netten Baktığım Kadarıyla Mavi Renk vaR 2010 711
Rengi Hoşuma Gitmedi Açıkcası.
Başka Renk varsa Fotorafını Koyarsanız Sevinirim

Kilitlenebilir maşası olan bir model almanı tavsiye ederim... Düz yolda oldukça işe yarıyor...

walla bu bisikletin bende aynısının siyah kırmızısı war turkiye sampiyonasına katıldım ilk denememdi ama yarıs bitişi coğu kişinin kolu bacağı sargı içindeydi ama benim kılıma bile zarar gelmedi simdi 1 yasında ve 3000 km yi gordu belkide 3400 olması gerek herneyse cok dayanıklı ve guvenli ayrıca cok iyi kacıyo yollarda ve arazilerde :) bol pedalla :) selamlar.

Herkesin söylediği "Bütçeni biraz daha yukarı çek." ezberini okumaktan artık sıkıldım. Borla gayet iyi bence. 711V Borla'dan daha iyi. 751V daha da iyi. Liste uzar gider...

Geri