Scudo Sports

sedona borla

BURAK SOLAK

Aktif Üye
Tepki
74
arkadaslar sedona borla almaya karar verdim.ilk başlayacagım için borla'ya karar verdim özellikleri bilen vardır.yorumlarınızı bekliyorum arkadaslar

Kadro 6061 Alu.

Maşa Suntour XCM

Furş Neco CC142

Gidon Amoeba HBM-310-1

Boğaz Amoeba STM-311

Sele Borusu Amoeba SPD-330 31.6

Sele Sportourer

Vites Kolu Shimano STEF51

Ön Vites Shimano C50

Arka Vites Shimano Altus

Aynakol Suntour XCT

Pedal Wellgo LU-935

Ruble Shimano TZ37 Mega

Zincir KMC Z-51

Fren Kolu Shimano

Fren Tektro

Jant Alex DC-19

Ön Hazne TW Alu

Arka Hazne TW Alu

Jant Teli Siyah

Lastik CST

İç Lastik CST

Fiyat 400 $

• Beğen
Tepkiler: Ercan Saygılı
Scudo
Dostum bende elimdeki ağır kadrolu bisikletten kurtulup bu modeli almaya düşünüyorum. Çok araştırdım ve hem fiyat hemde bütünlük açısından çok uyumlular. Kadrosu da hafif. Aynı fiyata whistle miwok 1054 de var . Bu bisiklette oldukça yakın borlaya. görüntüsü ve özellikleri de iyi. Ben de henüz üdüşünme arefesindeyim ama bu ikisinden birini alıcam whistle sanırım tercihim olacak. Şimdiden hayırlı olsun.

Yeni Başlıyanlar İçin En Güzel Seçim Olur.
İstersen Birde Whistle'nin Modellerine Bak.

bende yeni bir bisiklet alıp eşşekölüsü olan bianchimden kurtulmak istiyorum bütçem 600 700 TL civarı yardımcı olursanız banada sevinirim =)

ben de arastırıyorum yeni bisiklet. borla en uygun tercihlerden birisi diyebilirim. kullanmadım ama marka bilinirliği cok yuksek yani tutulan bir model.

@burak sakinoğlu

öncelikle başkasının açtığı konuyu kirletmemek adına lütfen kendi isteklerimiz için yeni konu açalım ve birbirimize saygıda kusur etmeyelim.

sevgili burak seçtiğin bisiklet başlangıç için gayet iyi.ben whistle 1052V kullanıyorum ve çokta memnunum.eğer imkanın varsa whistleleride incele derim.çünkü bilindiği üzere whistle ve carrraro bianchi çatısı altında türkiyede satışa başladı ve piyasa yapmak adına fiyatları oldukça uygun tutuyorlar.bence fiyat-performans olarakta çok başarılı.linki incele bir fikir edinirsin.
(link)

whistle miwok veya carraro diyebilirm ama carraro zor bulunuyor bu aralar sanrm ...

sedona 711 i tavsiye ederim kardeşim. ben kullandım beni hiç üzmedi. borladansa 711 e biraz daha bütçe ayırmayı dene bence. ya da ikinci el bölümünden denk gelirse bisikletini ikinci el alırsan çok daha ucuza çok daha iyi bisikletler bulabilmen mümkün. umarım içine en çok sinen bisikleti alırsın

Sedona ya da Borla modeli için şimdiye kadar kötü diyenini duymadım. Ben de 741 kullanıyorum, memnunum. Yapacağınız seçim hakkınızda hayırlı olsun.

Bende Whistle tavsiye ederim fiyat performans ve bisikletin dizaynı gayet güzel sağlam bir duruşu var

bende sedona borla ve sedona 711 V arasında kaldım. Konuya çok hakim olmasamda araştırmam sonucunda Borlanın iyi olmadığı konusunda hiç bi yazıya rastlamadım gayet kullanışlı ve başlangıç seviyesi için iyimiş hatta çoğu yazıda gönül rahatlığıyla alınabileceğini okudum. Eğer bütçemi biraz daha büyütebilirsem 711v almayı planlıyorum :) Teşekürler saygılar. Alacağın bisiklet gönlünce olsun :) bol pedallar :)

istanbul aslı bisiklette nakit ödemeye borla 550,711v 600tl idi.dün sordum,istersen siz de bir bakın.

Geri