Sedona Borla'mı geliştirmek istiyorum ama bütçem çok kısıtlı..50 ile 100 ytl arasında bir bütçem var bisikletime neler yapabilirim?...yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkürler...
bence arka arttırıcıyı değiştir derim ben üzerinde standart olan tourneyi alivio ile değiştirdim diğerine göre çok daha iyi (sitede reklamı bulunan delta,kaçkar,yeşil bisikletin sitelerinden parçalara bakabilirsin)
@can_rower
daha hafif kevlar lastikler alabilirsin
(Bkz:TIKLA)
üzerindeki lastiklerden kurtulunca sürüş konforun artabilir
ve arka göbek chosen marka bir göbekse (ben aldığımda arka göbekler chosen markaydı) onları değiştir derim sonraları boşluk yapıyorlarmış bende yaptı şimdi değiştirmeyi düşünüyorum en fazla 25-30 ytl tutar o kadar bile tutmaz shimano bir göbek tak derim bütçen uygunsa
ayriyetten km saatin, flaşörün ,farın, kaskın vs. vs. yoksa ayırdığın bütçeyle bunlarıda alabilirsin
Km saatler arasında sigmanın 1106 modelini öneririm ben kullanıyorum gayet memnunum
en son olarakta alivio veya acera ayna kol alabilirsin ben üzerindeki aynakoldan memnun değilim
(Bkz:TIKLA)
@can_rower
sanmıyorum zaten çok üst seviye bir bisiklet değil o bisiklete o jantlar idare eder fakat göbekleri iyi değil bütçenin yarısına belkide daha az bir paraya değiştirebilirsin diye tahmin ediyorum
Dış Lastiğimi CST>>Traveller Cross olarak değiştirdim.Yakın Elime Yaklaşık 150ytl civarı para geçecek.onunla birlikte arka attırıcı,ruble,aynakol ve fren/vites kollarını değiştirmeyi düşünüyorum.Bana orta ve arka göbek ne kadara mâl olur..Yazdıklarımı okumakta ve cevap yazmakta bana zaman ayırdığınız için teşekkürler