Scudo Sports

Sedona Borla & Whistle Miwok 1053 V

Tepki
19
Arkadaşlar son olarak iki bisiklet arasında kaldım..Karar vermekte zorlanıyorum..aşağıda özelliklerini verdiğim bisikletleri komponent,kadro ve kalite bakımından karşılaştırıp bana yardımcı olursanız sevinirim..:

Sedona Borla

(link)

Kadro : 6061 Alu

Maşa : Suntour XCM

Furş : Neco CC142

Gidon : Amoeba HBM-310-1

Boğaz : Amoeba STM-311

Sele Borusu : Amoeba SPD-330 31.6

Sele : Sportourer

Elcik : Velo G-298

Vites Kolu : Shimano STEF51

Ön Vites : Shimano 191

Arka Vites : Shimano Altus

Aynakol : Suntour XCT

Pedal : Vellgo LU-935

Ruble : Shimano TZ37 Mega

Zincir : KMC Z-51

Fren Kolu : Shimano

Fren : Tektro

Jant : Alex DC-19

Ön Hazne : TW Alu

Arka Hazne : TW Alu

Jant Teli : Siyah

Lastik : CST

İç Lastik : CST

Fiyat : 400 USD
-----------------------------------------
Whistle Miwok 1053 V

(link)

Kadro : Alu. W 8900 Hydroformed Custom Tubing

Maşa : Suntour XCM HLO 100mm with hydraulic lockout

Furş Takımı : integrated 1″1/8

Aynakol : Shimano FC-M191 42/34/24

Arka Vites : Shimano Acera RD-M360

Ön Vites : Shimano Tourney FD-C050

Vites/Fren Kolu : Shimano ST-EF60 EZ Fire Plus

Fren Takımı : Aluminium V-brake

Ruble : Shimano CS-HG30 8s 11/32

Pedal : Steel/Resin MTB

Jant : Whistle 4×8 Black, with Shimano hubs

Boğaz : Byte ahead Aluminium

Gidon : Byte Aluminium, rise 20mm

Sele Borusu : Byte Aluminium 31,6

Sele : Selle Royal Mach bicolour

Lastik : Byte Plose 26×1,95

Kadro Boyu Ölçüleri : 16″ – 18″ – 20″

Fiyat: 300 Euro

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
Scudo
ikiside gayet güzel bisikletler, seçim zor. ama benim tercihim miwoktan yana. maşa kilitli, 24 vites, kadro dizaynı daha çekici (zevk meselesi) renkler daha cıvıl cıvıl.

• Beğen
ben tercihimi borladan yana kullanırdım. beyaz ağırlıklı kadro daha hoş ve sade gibi duruyor. ayrıca ileride parça dağişimine gideceğince beyaz kadroya yakısacak daha cok seceneğin olur.

• Beğen
iyi geceler arkadaşlar, eski bir bisiklet sever olarak 1995 lerde bianchi tur ve gezi bisikletim vardı. şu günlerde gene bir bisiklet bakıyorum. cıvıl cıvıl dağ bisikletlerini görünce şaşa kaldım.bana yardımcı olurmusunuz. herkese saglıklı ve bol pedallar dilerim...

• Beğen
Haklısın ama bola alırsamda kırmızı kadro alıcam..:) miwok'un rengine daha kara vermedim ama siyah-kırmızı-gri hoşuma gitti..

ben tercihimi miwok tan yana yapardım bence sedona dan üstün ve şık ayrıca kadrolar bildiğime göre kadrolar ömür boyu garantili...

• Beğen
kadrolar bildiğim kadarıyla 2 yıl garantili ama olsun fazla zorlamayaağım için sorun olmaz..miwok gerçekten çok hoş görünüyor..:)

• Beğen
Görsel olarak Mivok hoş bence ama fonksiyonellik açısından bilmiyorum.

arkadaşlar cevap yazan yok mu? şehir bisikletimi dağ bisikletimi? 500 $ bütcem var. tavsiyelerinizi bekliyorum.
mesela tur bisikletlerinde drag marathon lux 600 tl. yada gotech life delux acera tur bisikleti 700tl.
dağ bisikletlerinde geotech ascent alivio dağ bisikleti 700 tl.
whistle miwok 1053v 600 tl.
birde yağmurlu havalarda dağ bisikletlerine çamurluk takabilirmiyiz? lütven yardımcı olun...

sadece asfalt yolda kullanacaksanız şehir bisikleti,ama benim gibi dere tepe dümdüz giderim diyorsanız dağ bisikleti :D dağ bisikletine çamurluık takabilirsiniz.plastik monte edilebilen güzel çamurluklar var..

teşekkürler arkadaş. peki bağaj da takabilirmiyiz? biraz uzun yolculuklara meraklıyım. mesela şile ,kerpe, kefken, kandıra dan sapanca gölüne yıllar önce bir turum olmuştu. böyle turları seviyorum. dağ bisikletleri böyle turlara uygunmu?

Bende Aynı Durumdayım Borla Yada Miwok Alıcam.
Miwok Cok Cekici. Ama Denizli´de Servisi Var mı Bilmiyorum.
Borla´nın agırlıgını bulamamıssın ben biliyorum. Miwok 14.38kg arasında, Borla 13.20kg.
Cok Arasında Kaldım. Ama Miwok Gercekten Cok Cekiciligi Olan Bir Bisiklet.

Arasında 1 kg kadar fark var önemli ama pek sorun olduğunu düşünmüyorm..Whistle ın Denizli'deki servisleride aşağıda veriyorum:
MURAT CEYLAN: MURAT DEDE MAH.ÖRNEK CAD.NO:79 (ESKİ ZAHİRE PAZ. ALTI) MERKEZ

TAHİR TUNCAY: KAYALIK CADDESİ NO:30 HACI MUSA APT.ALTI MERKEZ

GÜNAY AKTAŞ UÇANCIBAŞI MAHALLESİ 576 SOKAK NO:32 MERKEZ

YAŞAM BİSİKLET HÜSEYİN KABAN FESLİKAN MAH. İNÖNÜ CAD. NO:66/1-B MERKEZ

ŞEVKET IRMAK MENDERES BULVARI NO:189 TAVAS

ÖZGÜR MOTOR ALİ ÖZGÜR AŞAĞI MAH. ÇINARLI KAHVE CAD.22 SARAYKÖY

MUSTAFA ERSOY ESKİ ZAHİRE PAZARI SİNEMA KARŞISI NO:9 ÇİVRİL

CAFER TUNCEL YENİ MAH. SANAYİ SİT. NO:8 ACIPAYAM

• Beğen
Tepkiler: Fatih Çaçoron
Whistle ´nin servisleri derken garanti dahilinde parca degistirmek için gecerli yerler. Bu Yerlerde garanti dahilinde parca degistirebilirim degil mi ?

Merhaba arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum. benim tosunun bisikletini bina içerisinde merdiven girişinden çaldılar. çoçuk üzüldü ama ben kızarım diye belli etmedi. ben de zaten çoktandır bir bisiklet kararı verememiştim.gittim küçükyalıda saka bisiklete baktım bisikletlere şöyle bir. Whistle miwok 1053v ver dedim usta şunu tosuna bir süpriz olsun oda biner bende. tabbi şimdi artık yatak odamızda. çalınırsa ben gerçekten üzülürüm. benim tosuncuk baba buna hasta oldum diyor. çalınırsa ağlarım diyor. sizinle paylaşmak istedim. iyi geceler...

Geri