bu forumu görmeden önce bianchi wap almayı düşünüyodum. ama şimdi bu ikisi arasında karasız kaldım. benim görebildiğim kadarıyla özellikleri hemen hemen aynı.
wapın görünümü daha hoş, ama sedona için de kaliteli deniyor. siz profesyonellerin yorumlarını bekliyorum..
Sedona Borla vs Bianchi Wap mı
Konuşmaya gerek yok Sedona,
ayrıca wap daha hoş görünüş açısından demişsin bence alakası yok borlanın kırmızısı ve siyahı süper kimine göre de mavisi.en azından renk seçeneği var,
çok bir farkları yok aslında oyle buyutulecek sedona biraz daha onde tabi ama icine hangisi siniyorsa onu al. ikiside seni uzun bir sure idare edecektir ... Hayırlı olsun simdiden
bence hata yapcaksınız.sırf görünüşe aldanıp bianchiye para vermeyin.adamlar 2 liralık boya yapıp sizin gibi bütün milleti kandırıyolar.bence sedona alın aldığınıza pişman olmayacaksınız
borla derim.bianchi diye övündüğümüz bu bisikletler aslında en ucuz parçalardan yapılıyor.ben bu yaşa kadar 3 bianchi eskittim.vede hiç tavsiye etmem.sedona-bianchi ikisinin 1000lerce farkı var.bizim bianchi dediğimiz firma belki yanılıyorum manisada üretiliyor.sedona ise sanırım korede yapılıyor yanılıyor olabilirim.ve burada parçalar birleştiriliyor.
(link)
(link)