Scudo Sports

Sedona borla - Rock Shox tora u-turn -mavic,xt,deore

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Öncelikle kadro ve maşa satılmadığı taktirde diyer parçalar satılmıyacaktır öncelik onlara ayittir

Kadro : Kadroda vuruk ezik yoktur kullanımdan dolayı çizikleri vardır sadece resimde mümkün olduğunca belli etmeye çalıstım titiz olduğum için hafifde olsa çizik olsun istemedim o yüzden bir tek rutuş yapılmıstır oda çok çok dikkatli ışıkta veya güneşte bakılırsa hafif bi matlık belli olur onun dışında birşeyi yoktur. Kadro ile sele kelepçesi ve furç yanında verilcektir

Fiyat : 110tl

Maşa :Hem disk hem V fren uyumludur. yaylı modelidir. Bisiklet 1haftaya yakın ters durumda kaldığı için maşada lock out kitleme kapağından çok az yag eksiltti sadece yağa ihtiyacı var onun dışında u-turn sorunsuzdur Gidondan poplock vardır istenilen seviyede kullanılabilir vaktim olmadığı için ilgilenemiyorum o yüzden fiyattan düştüm rock shox kutusuyla yollancaktır

Fiyat 180tl

Kadro : 2008 model sedona borla 18inç
Maşa : rock shox tora u_turn 80-130 mm ayarlanabilir gidondan kilit şaft borusu 18cm
Jant : maivc xm117 arka deore, ön lx göbekli
Lastik : rubena 1,75 yol lastigi
Arka aktarıcı : shimano XT
Ön aktarıcı : Altus
Aynakol : Altus
Ruble, Zincir, vites kolu : deore
fren kolu : avid
fren bacakları : avid 3 + baradine papuc

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
dostum kadroyu bu akşama kadar rezerve etmeni istiyorum.eskişehirden bir kardeşim kadro arıyordu.hemen ulaşmaya calısacagım ona geç olmadan yazarım.

semih şimdi konuştum arkadaşla sende eskişehirdesin oda benım numaram 05055201029 banada cagrı atabılırsın alacak arkadaşında numarası 05552837904 ismi ali furkan çatma buluşur konuşursunuz artık bır hemşeri indirimide yaparsın başka alacaklarıda olabılır senden ben aradan cıkıyorum artık :)

kadroyu alacak olan bnm
yarına kadar rezerve yaparsanız sevinirim
kesin bilgiyi yarın veririm

@ali furkan çatma

tabiki yarın görüşmek üzere iyi akşamlar.

Elimde kalan son parçalar

Maşa : 180
Jant seti + lastik : 170
Gidon+boğaz : 30
Velo elcek : 14
Velo sele : 25
Xt arka aktarıcı : 40
(ters yay)
Amoeba sele borusu : 15
(27,2)

(link)

(link)

arka aktarıcınıda alabılırız semıh bayram sonuna rezerve et furkana ama ındırım ısterız yıne haberın olsun :) bu arada urun alacak arkadaşlara tavsıye bısıkletın yarısından fazlasını bız aldık hepsı tertemız parcalar.

@ferhat köse

teşekürler ferhat abi aktarıcıyı rezerve ederim ne demek :)
görüşmek üzere iyi akşamlar

@ferhat köse

ferhat abinin söylediği gibi bisikletin çoğunu biz aldık
semih abi arka attırıcıyı rezerve etmişsin sağol
bayramdan sonra görüşürüz :D

İlan güncell.

Jant seti + lastik : 170
Gidon+boğaz :30
Velo sele : 25
Amoeba sele borusu : 15
(27,2)

İlan güncell.