Scudo Sports

SEDONA BORLA BÜYÜK DEĞİŞİM(öncesi ve sonrası resimleriyle)

Scudo
Bisikletin kutusu'ndan çıkan her parça garantiye dahil diye biliyorum.

@Koray06
Bunu öğrendiğim iyi oldu ben sadece kadro garantili diye biliyordum.O zaman en ufak bir sorunda Garantiyi kullanırım.Bakalım arka jantta biraz darbe vardı.Belki onu gönderirim :D

Ama kullanıcı hatası olursa parça değişimi olmaz fabrikasyon bir hata olması gerekir:D
Mesela benim ön iç lastik defolu çıktı onu değiştiricem.

Bu değişimi ne kadar maliyetle yaptınız acaba?

@Berat Öztürk
önceki yorumlarda yazmıştım ayrıntılı bir şekilde.

gerçekten güzel olmuş güle güle kullanın bol pedallar :)

• Beğen
Tepkiler: Atıl Güven
@mhakaydin
Aynen öyle... bir daha ki değişim aynakol ve ön vites olucak :D

Ben bişey sormak istiyorum inşallah doğru yerdedirim bu aynakollar çok performansı etkiliyorumu?

yada şöyle soruyim.Hangi parçalar performansı çok etkiliyor.

Teşekkürler

Bu arda bütiş yapmışsınız allah nazardan saklasın.Bide gidona bayıldım nerde bulabilirim..

• Beğen
@YusufCan
Aynakol performansı çok etkiliyor özellikle yokuş aşağı inişlerde 3. dişli 46 lık olunca şu ana kadar yokuş aşağı giderken daha ayağım boşa dönmedi.Benim gidonumu anca sedonalardan çıkma 2.el bulabilirsiniz diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: YusufCan
@Atıl Güven

Sağol bende bisiklet alınca ilk arka vites ve ayna kolu değiştirmeyi planlıyodum.

Sormamın sebenbi fiyatlarının yüksek olması

ellerinize sağlık bisiklet çok güzel olmuş bende sedona 711 alıp aynen sizin yaptığınız parçalar seviyesinde değiştirmek istiyorum nasıl yapmamı önerirsiniz?

• Beğen
teşekkür etmişsinizde yorum yapmamışsınız atıl bey :D

@onat98
Ya kusura bakmayın bir işim çıktı yarım kaldı yorumum şimdi cevap vereyim.Bisikletinize bu tür bir değişiklik yapacağınız zaman gerekli yardımlarda bulunurum.Ama şimdi şu parçaları takın bunlarda daha iyi gibi bir yorumda bulunamam.İleride sizin tercihleriniz değişebilir.Örneğin ben bu değişimi yapmadan önce sramla shimano arasında kalmıştım şimdi shimanocuyum..İnsanların fikirleri değişebiliyor.Şimdi size shimano alın diyemem sürüş şekliniz bütün parçaları değiştirebilir.

@yunusemre7737
Kaplama değil kendi rengi :D Güneşte sararmış

bence değişmesi gereken sıradakı en önemli parça bir hidrolik disk fren takımı takılmalı

Geri