Scudo Sports

Sedona Borla Benzeri Bisiklet Toplama(ebaydan)

deli_yek

Üye
Tepki
4
arkadaşlar sedona borlayı almak istiyorum fakat bütçem izin vermiyor...daha ucuza ebaydan buna benzer bir bisiklet toplamam mümkün olur mu hangi parçaları almalıyım...teşekkürler...

Scudo
Kargo ücreti, vergisi vs eklenince astarı yüzünden pahalıya gelir heralde.

Kargoda bisiklet malzemesi getirmek oldukça büyük risk hatta forumda bu konuda zarar etmiş birçok arkadaş var. Gümrük memuru amcaoğlu ise bilemem tabi :D

@kkazim

Hemşehrim haklı.Diyelim ki gümrük vergisi vermiceksiniz.Toplu şekilde alsanız bile yine kargo astarını geçecektir.

hocam bilmiyorumda bazen gümrükte sorunlar çıkıyor yurtdışından birşeyler aldığınız zaman artı bir ödeme yapıp alıyorsunuz gittigidiyorda buna benzer hikayeler var yorumlarda dediğim gibi bazen bu bazen neye göre değişir bi öğrenin
eşeğinizi sağlam kazığa bağlamış olun

2.el 2007 borla kadro düşünürseniz...Özelden konuşabiliriz..
..İyi Forumlar..

"mtb bike" arkadaşım EbAy gittigidiyor'un ortağıdır.yabancı bir alışveriş sitesi olan EbAydan alınan ürünler gümrükten zor geçer.

bisikletin birçok parçası ebay den temin edilip getirtilebilir ancak uluslararası kargo ücretleri "fecidir".
getirteceğiniz herhangi birşey 100 euro veya 100 dolardan fazlaysa gümrüğe kesin olarak takılır.gümrüğünü ödeyerek ve bürokrasisini hallederek alırsınız.
ancak satıcıdan "hediye"ibaresi yazmasını veya yukarıdaki rakamlardan daha düşük bir fiyat belirtmesini talep edebilirsiniz.
alacağınız ürünün türkiye ye kargo yapılıp yapılmadığını ve kargo ücretini mutlaka kontrol edin.
son olarak bir örnek vereyim,
hong kong tan aldığım bir kibrit kutusu büyüklüğündeki ve 30-40 gram ağırlığındaki telsiz pil kutusuna kargo ücreti olarak 10 dolar ödedim.
kadro ve maşa gibi parçaların kargo ücretlerini varın siz hesaplayın.

sadece ebay değil buna benzer sitelerdende alışveriş yaptığınız zaman size pek bi garanti veremiyorlar ;)

bende ebay'dan km saati aldım kargo ücreti 4.50$ yazıyodu sizce doğrumu ?

Geri