Scudo Sports

sedona borla alacağım. aynı fiyata daha iyi bir öneri ya da nereden alacağıma dair?

KUB1LAYHAN

Üye
Tepki
2
sedona borla alacağım. aynı fiyata daha iyi bir öneri ya da nereden alacağıma dair bir tavsiyeniz var mı?

Scudo
Park macera bisiklet magazasında ama mersınde sedona 2009 borla bıke laR'500 tl + peşinde paya bir indirim yapıyorlar bir çok arkadasa verdık ıstersenız sıze de verebılırız ? :)

istanbuldayım. buradan alacağım. 520ytl civarında fiyatlar :))

boy-ölçü oranı ne olucak?

ben 182 boyundayım???

ikinci el düşünürsen 520liraya daha kaliteli ve temiz bulabilirsin forumda

Ben Üsküdar Atilla Bisiklet Kliniği'nden 590 tl'ye sedona 711v aldım tavsiye ederim.

@Mehmet SOYARSLAN

sedona 711 istanbul da kaldımı bilemiyorum :rolleyes: bende bi ara 711 alma macarası ile sedona bayiliklerini dolaşmıştım ama elim boş dönmüştüm :eek:

@KUB1LAYHAN

Forumda biraz araştırırsan 711 ile borla arasındaki farkları açıklayan çok konu var. Ama kısaca şöyle söyleyeyim; 711in üzerindeki bileşenlerini borlaya toplamaya çalışsan, fiyat farkı çok daha fazla oluyor. Yani 711 alırken, biraz daha fazla ekliyorsun ama sahip olduğu ek özellikler -tabi borlya göre- o eklediğin fiyat farkına fazla fazla değiyor.
Hatta ben elimden kaçırdım 711 artık bulamıyorum Bursada mecburen borla alıcam bir hafta içinde. Eğer imkanın varsa 711 al derim ama üzerine ekleyemem diyorsan borla da seni tatmin edecektir. Kron xc500 de olabilir. Tabi bu senin bisikletten beklentirlerine bağlı olarak değişir.

çok sağolasın kardeş. valla benim beklentim şöyle:

eski bisikletim polo marka, trabzonda rus pazarından alınmış, 15 yıllık bir bisikletti. çok ağır ama dayanıklı ve idare eden bir bisikletti.

ancak ben biraz sert kullandım. tekerleklerin telleri (jant) kaldırımlardan atlarken kırıldı vs. tabii paslanmıştılar zaten.

neyse kardeş,

böyle bir bisikletle yaptıklarım, şehirde bulabildiğim bütün yollarda gitmek, minibüs caddesinde araçların önünde gitmek, kaldırımlardan atlamak. pek öyle acaip bişeyler yapmıyorum. ama her an yani en ufak bir hatada, aksamada ölümcül kazalar olacağı kesin.

o yüzden freni, lastikleri, jantları, kusursuz ve hatasız, sağlam, dayanıklı, hafif ve sert kullanımlara gelebilecek bir bisiklet istiyorum. yani canımı emanet edeceğim, o yüzden önemli.

Geri