Scudo Sports

Sedona Borla + 3'lü bisiklet taşıyıcı + Kask

Tepki
0
Satıldığı Yer: Ankara / Emek
Fiyat: 450 lira
Tek tek satış ve takas mümkün değildir.

Satılıklar

1. Sedona Borla

2008 yazında bir arkadaşımın gaza getirmesi sonucu aldığım, 1 kez Eymir Gölü 1kez de Odtü'nün içinde olmak üzere 2 kez kullanılan Sedona Borla marka bisiklet satılıktır.

Aldıktan sonra İstanbul'a gittiğim için bisiklet bir daha kullanılmadı ve şu ana kadar evde durdu. Ankara'ya terkar geldim ve elden çıkarmak istiyorum.

Bisiklete baktım, suluğun takıldığı demirde bir kaç çizik gördüm, aracın arkasına koyarken öteki bisikletlerden dolayı olmuştu hatırladığım kadarıyla. Bunun dışında birşey göremedim, birde lastiklerin havası inmiş durmaktan zannedersem.

2. 3'lü bisiklet taşıyıcı

Emek Delta Bisiklet'ten alındı, o zaman ki modellerin iyisini almıştım.
Araca zarar vermiyor kaliteli bir yapıda, bisikletler koyulduktan sonra sabitlenebiliyor. Eymir Gölü'ne Emek'ten 3 bisiklet taşındı sorun yaşamadık.
Uzun yola bile geleceğini düşünüyorum.

3. Kask
Resimde görülüyor, standart kask large beden, kırmızı üzerinde karbon fiber desen var, 1 kez takıldı.

Resimler aşağıda, baktığınız için teşekkürler.

http://img682.imageshack.us/img682/1861/img0873z.jpg
http://img59.imageshack.us/img59/386/img0874a.jpg

Scudo
bisikletin kadro boyu kac acaba
bir de uzerindeki ekipmanlar hakkında bilgi alabilirmiyiz (vite sistemi vs)

Benim ne yazık ki detaylı bilgim yok ancak bisikletin üzerinde yazan şeyleri buraya aktarayım.

Kadronun üzerinde 16'' yazmakta

Vites'in üzerinde ise;
Shimano V-brake
Shimano Tourney sis index
Megarange MF-TZ 31
Shimano 050

Scott marka suluk
Amoeba suluk demiri

Frenlerin üzerinde de shimano yazıyor

Birde ayaklık var ekstra aldığım

Tek tek satılmaması üzücü :(
Almak isteyip de "bana taşıyıcı lazım değil" diyen biri olursa, ortaklaşa alabiliriz.
Taşıyıc hakkında da bilgi verirsenizsevinirim markası var mı? Made in??

Üzerine baktım ama sadece ingilizce/almanca yazan ufak bir kağat var, nerde yapıldığının ibaresini göremedim. Araca zarar verir diye oldukça korkarak almıştım ancak kaliteli bir yapıda olduğu için problem olmuyor.

Hocam ben taşıyıcıya talibim eğer ayrı satarsan lütfen bana bir sms: 542 4920656

Tek olarak satamıyorum ne yazık ki.

Özel mesaj atan arkadaşa ilgisi için teşekkür ederim ancak o fiyata satmam mümkün değil.

Merhaba,

Ben şu an bisiklete talibim, diğer arkadaşlarda taşıyıcıya. Ayrı ayrı fiyatlarını belirtebilirseniz belki çözüm sağlanır.

Saygılar
Özgür

Bir arkadaşım istediği için, şu an için taşıyıcıyı satıştan çekiyorum.

------

Sedona Borla (+Suluk/suluk demiri/ayak) + Kask için fiyat 380 liradır.

@Kerem Menteş

Başka fotoları yok mu acaba?

bisiklete talibim. özelden tlfn numaranızı gönderirseniz ayrıntıları görüşebiliriz.

Özel mesaj atamıyorum, onun için mail ile iletişim kurulabilir.
Başka foto olayını halletmeye çalışacağım.

İlan güncel.

bisikleti acilmi satıyorsunuz... şuan kenarda param yok. eğer satılmazsa mayıs sonunda almayı düşünüyorum...

Geri