Scudo Sports

Sedona Borla 2011

@Alper Yıldırım

hay ağzına sağlık ya forumda sizin gibiler olduka bisikleti olmayan bile alır valla :(örnek ben) rahatım ben gerçekten madii durumum iyi oluncada ya kadroyu yada iyi bir bike ile değişirim diye düşünüyorum açıkcası :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
Scudo
@Kaan Bayhan

avatardaki bike size mi ait öne yaw öle mükemmel olmuş :)

Hayırlı Uğurlu olsun Kardeşim.
Gerçekten çok güzel model, rengi de süper.
Ben de aynı model aynı rengin 20" olanını aldım yakında fotolarını paylaşacağım.

Olumsuz yorumlar seni yıldırmasın sen nasıl rahat ediyorsan öyle devam et yetmediği yerde kadroyu upgrade edersin takıl kafana göre hadi iyi pedallamalar... :)

• Beğen
Tepkiler: mehmet ankaralı
@Caner Can Pehlivan

hayırlı uğurlu olsun kardeşim ... ben aştım kendimi ..benim arkadaşlarım istanbul sultanbeyliden iznik yalova gebze bursa dolaşıyorlar valla kısmetse bu hafta sonu ilk uzun turuma çıkıyorum :D

hayırlı olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız sürüşler diliyorum.. bu bisikletin aynısı sürekli beraber gezdiğim bisiklet yoldaşlarımdan bir tanesinde de var.. yakından inceleme fırsatını buldum hatta sürüş denemeside yaptım.. çok rahat sürüşü var, özellikle göz alıcı rengi ve yanında geçiş olarak kullanılan diğer renkleri ile uyumu benim çok hoşuma gitti. bu arada bu renk gece dahada bir hoş görünüyor.. tekrar hayırlı olsun.. ;)

• Beğen
mehmet hayırlı olsun güle güle kullan eksik lik sıralamasında kask da gözlükde aynı sırada yazılmalı ikiside ayrılmaz birlikdelige sahip kask alınca ucuzundan bir gözlükde idare eder sakın gözlügü ihmal etme hele birde yaz geliyorki börtü böcek sinek toz allah korusun bisiklet üzerinde giderken gözünün her hangi birine bir toz da kaçsa ilk yanma esnasında her iki gözünüde açamazsın o zaman yolun durumuna göre sonuç çok kötü olabilir tekrar ediyorum allah korusun kazasız sürüşler dilerim

• Beğen
@AHMET67

allah razı olsun önerilerileriniz ve güzel yorumlarınız için dün Sultanbeyli Bisiklet Grubu olarak ilk uzun turumuza çıktık ..gözlük tamam kask buldum ama henüz almadım ama alıyorum şimdi bir siteden elinde sonunda alınacak maddi durum sıkışık ama canımdan da önemli değil ya hem şıklık hem koruma hem güven kask olmazsa olmazlardan ...

hayırlı olsun bisikletin :)
ama o kadro biraz küçük olmuş sanki

ALLAH SANA DAHA İYİLERİNİ NASİP ETSİN :d AMA KASKSIZ ASLA BİNME

bisiklet 400 dolar 630 tlye geldi tabi dolar artarsa artar sedona dolar üzerinde satış yapıyor ama ikinci el iyi bisikletlere bakmanıozda da yarar var ben şimdik aklım olsa biraz daha bekler kron xc 1000 alırdım ama sedonadan çok çok memnunum BİLGİNİZE :d

Geri