Scudo Sports

Sedona Borla 2011

Scudo
:) öncelikle kaskı alın gözlük hayat kurtarmaz, sıralama kask eldiven gözlük diye olmalı bence :), bu arada 2011 borlalar gerçekten çok hoş, hayırlı uğurlu olsun, kazasız bol pedallar :) .

• Beğen
Tepkiler: mehmet ankaralı
Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
Ancak bisiklet güzel de eksik bir şey gördüm gibi ??

Kask almalısınız, kask hayat kurtarır.

kadronun biraz ufak olması gerekir

çok önemli eksiğim o !

sıralama önemli değil dostum ben sadece eksiklerimi yazdım bisikletten önce kask gelir bunu unutma takımları yeni topluyorum daha !

Öncelikle hayırlı olsun:

Kadro zıncır korumalıgı takarsan kadroyu darbelerden koruyacaktır bol pedallar :)

Sankı bıraz daha yapıcı konussaydınız arkadasa karsı daha ıyı olabılrdı arkadasın bılgısı bıraz yetersız kalmıs acıklayabılırdınız emır verır gıbı degılde bılgı verir gibi saygılar....

• Beğen
O İŞİ de halletim dostum ama yinede sağol orada da haklısın dostum ...

sevgili cihangir dostum yada kardeşim yada ne bilim :) evet görünen köy klavuz istemnez biraz ben birazadab çok elbiselerim beni bisikletin üzerinde biraz kaaba göstermiş olabilir bisiklet 18" inç olup tek amörtisörlü olup 2011 model sedona borladır .. haftalardır araştırdığım bu bisiklet konusunu sonunda noktalayarak bu bisiklette hemfikir oldum senide aramızda görürüz inşallah en kısa zamanda fotolarını bekleriz buralara ve çok memnunum bisikletimden bu hafta pazartesi günü aydos pendik kartal sahilden ve yollardan haydarpaşa ve eminönüne olacak bir planımız var arkadaşım ile diğer arkadaşları bekleriz varsa makineneiz ve boş vaktiniz burun irtibatı koparmayın benimle iyi bir gezi yapalım :D herkese saygılar hürmetler efendim...

rica ederim kardeşim o kelimeler yani krıcı olan kelimeler boş anıma geldi BÜTÜN BİSİKLETLİLER KARDEŞTİR

teşekkür ederim çok sağol

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Güllü
hayırlı olsun güzel bisiklet..

bisikletiniz hayırlı olsun ...iyi günlerde ve kazasız belasız bol pedallamalar....arkadaşın bu kadro size küçük demesine bende katılıyorum...bu kadro kıyafetlerle alakalı değil otururken bacak boyunuza bakıldığında zaten kendini gösteriyor...boyunuz keisnlikle bu bisiklete uygun değil ...seleyi ne kadar yukarı alsanızda ( bacak boyunuza uygun yüksekliğe ) bu seferde oturuş biçiminiz değişecek ve diz ve sırt ağrılarına sebep olacaktır...

hayırlı olsun bende gümüş rengini aldım. 1.78 boyum ve 89 kiloma rağmen 18 inch i önerdiler. bisikletim banada biraz ufak gibi geldi ama idare edeceğiz artık. inş uzun yolda sıkıntı çıkarmaz

sorun yok emin ol 80 90 yaptım ben

hayırlı geceler herkese çoğu işinin başında eminim :) kolay gelsin

bisiklet sürme hevesim gitti ya ufakmı bu şimdi :(

Öncelikle hevesiniz gitmesin, değerli arkadaşlarım gördükleri izlenimleri paylaşmışlar, boyunuz önemli değil çok, bacak arası boyu önemli olan.

(bacak arası boyu ölçmek için: bir arkadaşınız yada ailenizden yardım isteyin. bir kitap,dergi ayda cetvel tarzı düz kenarlı bir şeyi tam dik dururken dergi ayda cetvelin kenarını yere tam paralel olacak şekilde apış arana dayasın. daha sonra yere paralelliği bozmadan bir metre ile yere olan mesafeyi ölçsün. bunlar yapılırken dindik dur sen.)

Bacak arası değere göre kadro boyunu hesaplamamız daha doğru olur. çünkü kadro boyu biraz kullanım şekline görede ufak miktarda değişebilir.

ufak isede moraliniz bozulmasın. söylediğinize göre rahatsınız. önemli olan rahatlıktır. bunun yanında kadro değişmez birşey değildir değişebilir.

• Beğen
@Yunus YILMAZ

gerçekten aşığım ben yaa sabah akşam onunla yatıp onunla kalkıyorum desek yalan olmaz herhalde :D allahım kavuşturdu

Geri