Scudo Sports

Sedona Borla 2010

Scudo
@BURAK SOLAK

Evet kullanıyorum azar azar yoğunlaşacağım.
Önce bisikletim olmadığı için sağlıklı değerlendirme yapamam. Ancak genel olarak memnunum. Görünümü güzel, parasına göre donanımınında iyi olduğunu söylemişlerdi..Bakalım bisiklet hobisini pekiştirdikçe net yorumlar çıkacak elbet.
Hoşçakalın.

beyler bende bianchi rombo veya sedona borla arasında kaldım yardımcı olurmusunuz

SEDONA BORLA

Kadro : 6061 Alu

Maşa : Suntour XCM

Furş : Neco CC142

Gidon : Amoeba HBM-310-1

Boğaz : Amoeba STM-311

Sele Borusu : Amoeba SPD-330 31.6

Sele : Sportourer

Elcik : Velo G-298

Vites Kolu : Shimano STEF51

Ön Vites : Shimano 191

Arka Vites : Shimano Altus

Aynakol : Suntour XCT

Pedal : Vellgo LU-935

Ruble : Shimano TZ37 Mega

Zincir : KMC Z-51

Fren Kolu : Shimano

Fren : Tektro

Jant : Alex DC-19

Ön Hazne : TW Alu

Arka Hazne : TW Alu

Jant Teli : Siyah

Lastik : CST

İç Lastik : CST

Fiyat : 600 USD

BIANCHI ROMBO

Kadro Alüminyum 6061 / Entegre Maşa Yatağı
Maşa SUNTOUR 26"SF10XCM V2 100mm
Jant Tekerlek Takımı TRECIME 26"MTB 4X8 Özel Örüm
Lastik 26X1.95 53-559 Siyah
Vites Shimano Acera 24 Vites
Fren V-Fren Alüminyum
Sele SELLE ROYAL 8549 MACH
Fiyat 640 TL

borla 600dolar yazmışsınız. 400dolar olduğunun farkındasınızdır eminim. Ben seçim konusunda fikir verecek yeterlilikte değilim. Hayırlısı olsun.

hayırlı olsun dostum güzel bisiklet bende karasız kaldım kullandıktan sonra görüşlerini belirtebilir misin belki bende alabilirm

burak hocam hayırlı olsun geç oldu ama kusura bakmayım artıuk turlamaya başlarız hepberaberr :) bir gün belirleyelim artık haftada tekrardan hayırlı olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
@Burak Doga

arkadasım dün borla'dan vazgectim :D suan 2 tane tercihim kaldı ya sedona 711 V yada kadro bakımından saglamlıyla göze carpan kron xc 1000.borla hakkında bir çok sey duydum ama bu işlerrde bütce en önemli rol oynuyor tabikide.tekrar hayırlı olsun

@agnostika

Teşekkürler Aydın hocam. İnşallah düzenli turlara başlarız. Ben özellikle haziranda her gün bile çıkabilirim merkez dışına.

@BiHeMTa

Teşekkür ederim. Kullanıyorum iki haftadır. Memnunum ancak karşılaştırma şansım ve tecrübem yok.
Kötü diyeni duymadım..

• Beğen
Tepkiler: sercan gündüz
@Umut Palabıyık

Sözlük sitelerindeki karşılığı:
custom {'kʌstəm}

{A} ısmarlama, sipariş üzerine yapılmış
{N} gelenek, görenek, adet, alışkanlık, töre, örf ve adetler hukuku, müşterisi olma, alışveriş

custom i.
1. gelenek, âdet.
2. alışkanlık, itiyat.
3. (bir müşterinin yaptığı) alışveriş.
custom i.

s. gelenek, adet; alışkanlık, itiyat; müşterilik, alışveriş; (çoğ). gelenekler, adap; (çoğ). gümrük, gümrük resmi;

s. ısmarlama, ısmarlama yapılmış; ısmarlama üzerine çalışan (esnaf). customs union gümrük anlaşması.
Custom İsteğe Uyarlanmış
Custom Özel

Buradaki "özel" ya da "isteğe göre, ısmarlama yapılmış" gibi anlamlar oldukça açıklayıcı..

• Beğen
Tepkiler: sercan gündüz
öncelikle hayırlı olsun.. size şunu söyleyeyim bu fiyata bundan daha güzel bir bisiklet almanız imkansızdı..çok güzel gerçekten maşallaaah

Merhaba,bende yeni güzel sağlam bir şey almak istiyorm da..sedona borla ve amoeba hussar modelleri arasında kaldım..

Siz alırken çok araştırdınız mı ben yaklaşık 1 aydır araştırıorm heryeri..erdoğanlar bisiklet var ankarada 530 tl nakite kargo dahil gönderiorlarmış..

memnun musunuz,var mıdır önerileriniz :d?

hayırlı olsun, güle güle kullanın. kesinlikle doğru tercih.

Geri