Scudo Sports

Sedona Borla 2010 Fiyat ve nereden alabilirm?

Tepki
2
Borla yı İstanbul-anadolu yakasında nereden ve ne kadar fiyata alabilirm (avrupa yakasıda olabilir sorun olmaz)

Scudo
İzmir'de olduğumdan yer söyleyemem ama fiyat 400 dolar.

Fiyatı konusunda bilgim yok fakat Küçükyalı Tandem Bisiklet'te bulabilirsin.

peki uğrayacağım oraya bi fiyat araştırması yapmam lazım haziran başı gibi almak istiyorum ama bu kadar pahalı olduğunu tahmin etmemiştim :S herkes 350 dolar falan diyo sitede ama model olarak bilmiyorum tabi :/

(link)

Fiyatı:540 tl

400$ İzmir'de Sundu Bisiklet'in sitesinde yayınladığı satış fiyatı, bu fiyata kredi kartına 6-8 taksite kadar da seçeneğiniz vardı İzmir'de olsaydınız. Bence cebinize paranızı koyun, forumdan tavsiye alarak çevrenizdeki bisikletçilere gidin ve pazarlık edin. :)

sirkecide aslı bisiklettede var bütün 2010 modeller

@Bedreddin
aynen dediğinizi yapıcam :D zaten ben nakjit ödemeyi düşünyorum 400 tl ye yakın param var 600 tl gibi bi rakamı duyunca bisiklet işini mayısa doğru kaydırmaya karar verdim :) öğrenciyim çünkü para biriktirmem gerekiyo :D ama ne olursa olsun alıcam o bisikleti :D gider pazarlığımı yaparım bide nakit indirimi yaptırırım en makul fiyata alırıma artık :D
@GokmenOzyurt
aynen gökmen bey bende oradan almayı planlıyodum. sanırım aslı bisiklet Türkiye'deki bu tür bisikletleri getiren firmaymış en iyisini orda bulurum heralde :)

istanbulda sirkeciye gidiyorsun orada doğubank çevresinde kron 550 sedona 600 whistle 300euro hepsini aynı anda görme imkanın var 500 tl ye kron xc500 uygun gibi görünüyor bende epey bir araştırmıştı sona kalan üç seçenekten biriydi hayırlı olması dileğiyle

salcano modelerinede bi bak derim :)mesala salcano ;astro parasıda ideal bence 420;450 civarı bişey...ama sedano diyosan ona bişey diyemem tabi saygılar...

Geri