Scudo Sports

Sedona bisiklet tavsiyeleri

@enes dukan

Enes selam

Bir 720 kullanıcısıyım. Mart ayında bile kadro boyu bulmakta oldukça zorlandım. Aslı bisiklet satışcısı oldukça yardımcı oldu bana. İstediğim modelin nerede olduğunu buldu ve satın almama yardımcı oldu.

Öncelikle sana tavsiyem şiddetle sedona nın 2015 modellerini beklemen. Yeni sezon açılacak. Yeni ürün almanda fayda var. 720 dediğin makinada 1200 lira.

720 almak konusunda ısrarcı olursan aslı bisiklet ile görüşüp hangi bayide var olabileceğini öğrenmeye çalışırım

Scudo
@SerkanH

Teşekkür ederim abi.Herhalde zonguldaktan ankaraya gidecekmişsin hayırlı yollar olsun.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Maalesef bütçe el vermiyor

@Mustafa Özer

720 konusunda çok ısrarcı değilim ama 2 aydır kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum bisikletlere. 2015 modelleri bekleyeceğim bakalım.

@enes dukan

Doğru karar verirsin. Çünkü sedona 2015 de 2014 e göre çok daha geniş ürün yelpazesi ile gelicek.

@Mustafa Özer

Peki ne zaman çıkar sizce ve ne zaman gelir bayilere?

721 alsan da pişman olmazsın. 2013 modellerin bir eksiği yok 2014 ten. 2013 721 deki hidrolik fren avid elixir 1, 2014 teki db1 den daha üstün yanılmıyorsam. tek eksiği lastikleri cst, onun dışında aynı. ben olsam 721 alırdım

Peki, tesekkur ederim cevaplayan herkese.

ben 721 kullanıyorum, acaip memnunum, alakalı alakasız her aksesuarı takabildim bisiklete.
dağ bayır da da kullandım hergün asfaltta da kullanıyorum(şehir lastiği ile)

sahiden 720 nin üstün yanları varsa 721 e göre bende öğrenmek isterim.721 i kaça veriyorlar bu arada ?

@Çetin ŞAHİNÖZ

çok bi üstünlüğü yok sadece 2 ay sonra 2015e gireceğimizden dolayı 2 sene öncenin bisikletini almak istemedim. Fiyatına 1100tl istedi

hiç de ucuzlamamış yavu ben aldığımda da aynıydı..

Merhabalar, sedona 345 aldım, kelebek gidona taktım, fakat açılı gidon boğazı almak istiyorum, gidon boğazının ölçüsünü, yani gidon boğazının bisikleti (furş kısmını) tutan tarafının iç çapının ölçüsünü söyleyebilecek arkadaş var mı acaba? Ben bir ameliyat geçirdiğim için evimde değilim, o yüzden ölçme imkanım yok. İnternetten açılı bir gidon boğazı buldum, uyar mı, onu anlamaya çalışıyorum, teşekkürler.

Tavsiye edermisiniz sabit kurdan fiyati 2000tl imis orta seviye bi kullaniciyi memnun edermi 950 almaya degermi ara sira daga cikcam arada 800 tl var 950 ile

ara sıra dağa çıkacaksan ikisinide tavsiye etmem dostum..genel kullanm şehir olcaksa ya yol bisikleti yada arazidede işini görsün istersen ön amortisörlü bi tur bisikleti al.

ek olarak ön amortisörlü bi tur bisikleti sadece hafif arazi şartlarında iş görür yanlış bilgilendirme olmasn : )

hocam ben 950 kullandım ve öğrenciyim üniversite için satmam gerekiyor düşünürseniz özelden mesaj atabilirsiniz

@Bartu Bilgi
Kardeşim selam
Yakın bir zamanda salcano xrs 030 da araştırıyordun
Sanırım kafan karıştı biraz, yada çok paran var:)
Ayrıca çok bozuk bir yola girmeyeceksen doğada cw100 seni idare eder

@Rock
Arkadasim sordu bunu hesabi yok ondan

@Bartu Bilgi
Bu arada Ben 910 kullanmıştım ve çok memnun kalmamıştım
Ön aktarıcı, gidon ve frenlerinden
Ama 950 de bu sorunlar yoktur belki.

Geri