yeni sıfır modellerinde maşa kilitlenmiyor bunu göz önünde bulundurmalısın ve şuanda bikeandoutdoor da %25 indirimle tükendi bay modelleri benim 2007 model borlam vardı çalındı onun mesela kilitlenioyrdu ama remote şekilde değildi tabiki ama sonuçta baya bi faydalı oluyordu ikinci elleri iyi araştır derim sıkı pazarlıkçıysan + ları olan sıfır bir model bak ve benimde bütçem 500 küsür iken sıktım biraz yine %25 indirimden faydalanarak çok doğru bir seçimle sedona 741 aldım. sıfır olmasa da ikinci ellerine bak yine güzel fiyatlara bulabilirsin bu modeli
600 TL'e iyi pazarlikla sifir km 711v alabilirsin.
Sifir almadan once forumun ikinci el bolumune bir goz atmani tavsiye ederim. Zira temiz kullanilmis ve iyi donanima sahip bir cok bisiklet ilani var. Bir de bisikleti nerede kullanacaksan MTB'nin kullanim amacina uygun olduguna emin misin?
s.a arkadaşlar forumda yeniyim 1.000 ile 1250 tl arası bisiklet arıyorum sedona 751 hoşuma gitti aslında şimdi ben şu konuyu merak ediyorum normal bisikletler yani 250 300 tl lik bisikletlerle bu 1000 tl lik bisikletlerin ne farkı var bana özet geçicek bi şekilde anlatırmısınız bide hangi bisikletleri önerirsiniz. Birazdaha beklimmi yeni modeller gelicekmiş diye duydum ben sedona düşünüyorum sizce ? çok teşekkürler..
Bana kalırsa öncelikle forumdaki Bisiklet Seçimi kategorisini uzun uzun incelemelisin, gerçekten çok yararlı konular var Şahsen ben ilk başta buradaki konuları okuyarak 2 bisiklet arasında kalmıştım ve onlar içinde yeni konu açmıştım.. Bisikleti nerelerde, hangi amaçla kullanacağın çok önemli + olarak ne kadar bütçe ayırabileceğin çok önemli. Mesela arazide sürücem 1 metreden atlayış yapıcam diyorsan kesinlikle MTB almalısın fakat turlara çıkıcam genelde asfaltta, çok azda stabilize yolda kullanıcam diyorsan kararın kesinlikle tur bisikletinden yana olmalı. Eğer kullanın amaçlarını ve belirli kriterlerini buraya yazarsan herkesin yardım etmesi daha kolay olur.