Scudo Sports

Sedona almayı düşünenlere uyarı

Scudo
Ben de yakın zamanda Sedona 740 aldım, aldığım bayi nispeten iyi bir yer ama bisikleti eve getirdikten sonra 2 saat herşeyini inceledim, frenlerden viteslere, göbeklerden jantlara. Bir sorun varsa yolda giderken farkına varmaktan iyidir.

1000 tl civarı paran varsa sedona tercih edilebilir daha fazla varsa giant,scott,trek ne olursa artık...

Sedona bayisi ile sorun yaşamışsanız, Sedonanın da o bayi ile sorunu başlaması gerekir. Markalar bayilerinden, servislerinden sorumludur. Bu yüzden alakasız bir sektör de olsa mobilya olarak ulusal bir markanın, servisinin yaptığı hatayı, servis işini ondan alarak ödettiğini biliyorum. Servis de bayi de yaptığı işten sorumludur, marka bunların hepsinden sorumlu olmalıdır.

Malatyada bulunanlar gönül rahatlığı ile alabilirler.2 bayide işinin ustası.

Merhaba arkadaşlar , 1 sene önce büyük bir sinirle açtığım konuyu şimdi sakin bir şekilde özetlemek istiyorum :):) . Bu fren balatası tam ben kavşaktayken düştü ve bisikletin ön tekerinden çok yüksek seste sürtme sesleri gelmeye başladı o an panikle bisikleti sağa çektim neyseki araba yoktu . Bu sorunu iyi kötü atlattık , işten anlayan bir servise götürdüm orada parça alışverişi ile halletiler , sıkılacak yerleri sıktı kontrolünü sağlayarak bisikletimi tekrar bana verdi . 1 Yıldır kullanıyorum çokta memnunum sağlam ürün gerçekten ancak Sedona gibi bir firmanın montajını bilmeyen insanlara resmi bayi olarak göstermesi beni çok şaşırtmıştı . Birkaç ay sonra bisikletimi kullanırken taktıkları kilometre saatinin kablosu tekerime dolanmaya başlamış sert bir şekilde frenlememe sebep olmuştu yine etrafımda araba olmaması sayesinde bir sorun yaşamadan bu olayıda atlatmıştım . Ancak bu yaşadığım iki sorunda büyük kazalara sebep verebilirdi . Orjinal sedonanın çamurluğu diye taktıkları 2 gün sonra çıkarmak zorunda taktığım demir parçalardan bahsetmiyorum bile :(:(

Müşteri her daim HAKLIDIR...
Bize düşen ise, can taşıdığımızdan yapılan işi doğruluğunun kontrolünü yapabilme becerisini edinmek lazım. Allah korusun yolda aniden tekerleğin durması en hafifiyle yaralanma ile sonuçlanır.

Keyifle pedallamalar.

Sedona 410 kullanıyorum gecen ay uzun yola çıktım 1000 km den fazla yol Yaptım akort ayarı bile bozulmadı. Başlığı okuyunca daldım içeri. Hatalı başlık yazmışsınız

@erkantuc Merhaba şu an kullandığım sedonadan bende memnunum ancak bir daha sedona alıcak olsam bu konuda dikkatli davranırım bisikletini verdiği bayi en azından bisikleti toplayabilmesi lazım . Bunun kontrolünü sağlayamayan sedona olduğu için böyle bir başlıkla açtım bence bu yapılan hatada sedonanında payı var

Servis konusunda haklısınız.

@ahmet çekmegeli
Bisiklete binmeden önce ve mümkünse sonra
-fren balatalarına
-gidon sıkılığına ve yönüne
hatta arada bir fren kablosunun manet tarafındaki ucunda bulunan küçük silindirin de kopmayacak şekilde olduğuna bakmak gerek o silindir eski bisikletlerimde 2 defa kopmuştu

@EMİR HASSU Sahte hesap açıp milleti tehdit etmek yerine kendi profilinizle gelmeniz daha iyi olmaz mıydı ? Forum ortamında böyle konuşmalarda pek hoş değil. Onun yaptığı ile senin yaptığın arasında ne fark var ki ?

Kardeş , yazının olduğu sayfanın fotoğrafını çeker yazıcıdan çıktı alır verirsin mahkemeye. Ne uğraşıyorsun ? Alır sağlam bir ceza. Ne esnaflığı kalır ne bişeyi.

Tüketici Kanunu vatandaşın korunması için çıkardığı kanunda derki

bir malın imalatçısı, ithalatçısı, servisi, aracı kurum ( bankalar yani kredi kartı ile alındığında banka sorumludur tüm olumsuzluklardan )
Firma adı önemli değil ama bu zincir içine giren giren tüm işletmeler kanun önünde eşit şekilde SORUMLUDUR.

Tüketici hakem heyetleri Mahkemedir sadece bu mahkemeler tüketicilerden en ufak ücret talep etmeden ( masrafları devlet karşılar) bu hizmeti vermektedirler.
10 tl lik ürün bile olsa hiç sıkılmadan tüketici hakem heyetlerine başvurun ve ayıplı ürünlerde 2 yıl garanti süresi değil ürünün kullanım ömrü boyunca değişim ve onarım haklarımız olduğunu bilelim.

@Bekir T.

Geri