Scudo Sports

Sedona almak isteyenler kampanya güzel :)

neyin tartışması yapılıyor arkadaş. Bisikletci esnaf odası mı burası. Adam bir firmanın bayisiymiş işler istediği gitmemiş elden çıkarıyor. Belki yeni iş kuruyor belki iflas etti. Adamın kendi malı değil mi bunlar. Sanki sedona adama satmadı bunları. Adam sedona bayisi olmuş bir miktar para bağlamış almış satıyor. İster bedavaya verir ister kilosu 10 lira gel al der. Sedona bu işi sevmezse sözleşme hükümlerine göre gerekeni yapar. Anladığımız kadarıyla adamı bayilikten çıkarmış zaten. Bayinin elinde stoğk bitirince bu kampanyada biter.
Diğer bayilere rekabete gelince yemişim diğer bayileri adamın stoğu bitene kadar beklesinler. (başka yapabilecekleri bir şey de yok adam bireysel özgür satıcı artık :) ) Pahalı satanlarda satmasın kardeşim ülkenin alım gücü belli fiyatlara aşağı çeksen belki çok satış, kültürün oluşmasını sağlayacak her yer bisiklet yolu olacak, bisikletli olacak.
Bir araba alsan 10 bayii ara 10 farklı fiyat alabilirsin. Birinin elinde 2013 yılından kalan vardır çok uyguna verir.
Ucuza satsan dert pahalı satsan dert.

Scudo
@Ender şeker İllaki olacaktır ancak üretici bunun bir limit belirleyecektir. Bayiiler arasında bu derece bariz bir fark olursa son kullanıcının markaya olan güveni yıkılacaktır. Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma bunu asla göze almaz.

Ben biraz marka açısından bakıyorum yorumlarımda. Aslı bisikletten aldığım desteğin kalitesi nedeni ile bir yakınlık duyarak tabi. Son kullanıcı olarak düşüneceksek olursa bana ne der geçerim. En makul fiyatı verenden alırım elbette.

@geloturikidakka

Son kullanıcıdan fazlasını beklemek saçma olur zaten.

iyi bir bisiklet isteyen ve ekonomik olarak imkanları sınırlı olan bisiklet severler için süper imkan oldu. arkadaşıma bugün Sedona 300 aldık. şehirler arası bir tur planlıyoruz ve 650 lira bütçesi olan arkadaşım 800 liraya Sedona 300'ü kaptı. gerçek fiyatı netten görünce tabi :)

kendi naçizane görüşümü söylemem gerekirse; bisikletçiliğin yavaş yavaş geliştiği ülkemizde büyük karlar koyarak halkın maddi imkanlarını zorlamadan da kar elde edilebileceği görülüyor. bu elbette bayilerin elinden gelen bir şey değil. üreticilerin ve devletin birlikte bir çalışma yapması gerekir.

Geçen hafta çalınan bisikletimin ardından yeni sezona bisikletsizmi gireceğim endişesine tam kapılıyorken :kötü:seni görüpte alacak olmam beni umutlandırdı be arkadaş

Dosyalar

• TOURING_727-700x700.jpg
    TOURING_727-700x700.jpg
    61,1 KB · Okunma: 43
@mtb_rider benim guvenim asli bisiklet bu adamin bayiligini alirsa daha cok sarsilir.sizin mantiginizla bir malin bir fiyati olur.ozaman şirketlerin en önemli birimlerinden biri olan satinalma biriminin bir anlami yok.hatta her urunun tek saticisi olmali.ben aracimi alirken 5 6 bayi ile gorusup en uygun fiyati verenden aldim.bence dogru davranis budur.piyasada sigara ve benzeri tek fiyat mallari haric her ayni malin cesitli fiyatlari var.simdi bir mercedes dusunun x bayide 2 lira y bayide 1 lira.mercedes'inmarka imaji sizce duser mi.yada imaji dusmesin diye ayni araci 2 liradan mi alirsiniz.
Burdan sonrasini forumdaki sahislar uzerine alinmasin
Spesifik bir indirimin bayilik iptaline kadar getirmek tam bir türk zihniyetidir.ben kaziklandim sende kaziklan durumundan ibaret

Herkese merhabalar
Ben de bir süredir istediğm modelin hangi bayilerde olduğunu araştırıyordum. Sonunda tam da genel fiyatı kabullenip bana en yakın bayiden bisikleti almaya hazırlandığım günün hemen öncesinde forumda gezinirken tamamen tesadüf bu başlığı gördüm. Hemen Mustafa Bey'i arayıp bana uygun model ve kadro boyundan bir adet olduğunu öğrendim. Bugün de gidip bisikletime kavuştum. Mustafa Bey çok ilgili ve işinin ehli bir kişi sağolsun
İstediğim bisiklete çok daha uygun koşullarla kavuşmama vesile olan başta @Ender şeker ve @caner1405 beyler olmak üzere bu başlık altında bilgi veren herkese teşekkür ederim

Sedona.jpg

Selamlar / Turgut

@Ender şeker

Son mesajında tamamen son kullanıcı açısından bakarak düşünceleri aktarmışsın. Bu arada bayilik iptal durumunun sebebinin ne olduğunu bilmiyoruz. O yüzden yargılama yapmamakta fayda var. Benimde amacım Zaten indirimli satış yapan firmayı eleştirmek değil. Neden olsun ki ? Fiyatlar makul ! Eee herkes ilgi alakadan memnun ! Bu durumun neresi eleştirilebilir. Yukarıda arkadaşlar bu yönde yazı yazmışlar. Bu nedenle belirtmek istedim.

Neyse çok daha uzatmaya gerek yok. Sen firmayı insanlara taşındın ve çok kişi durumdan faydalandı ! Burada güzel bir paylaşım oldu. Gerisi ne senin ne benim çözeceğimiz mevzular değil.

Ben iki adet sedona alacaktım. Mustafa bey Eskişehirde sorduğum fiyattan 700 lira daha az fiyat verdi. Eskş.de peşinde bile çok komik meblağlar indirdiler. Sonuçta 2700e 345 ve 810 aldım. Aradaki fiyat farkının yarısına da aksesuarları tamamladım. Buradan Mustafa Bey'e ve ona ulaşmamıza vesile olan @Ender şeker beye teşekkür ederim.

@Mustafa Yasin Yeter
Hayırlı olsun. Güle güle pedallayın. :)
810'u kaça aldınız acaba?

• Beğen
Tepkiler: orthomike
Selamlar lütfen bana da bu bayidetaylarını atarmısınız yeni üyeyim ve uygun bi Mtb almak istiyorum eğer uygun ise Sedona alabilirim . Teşekkürler

Bende bir hafta önce sedona 840 aldım, bana 1600 tlye geldi. Aksesuarların fiyatları da çok uygun geldi. Piyasada 20-25 tl olan giyo pompayı 15 tlye aldım. Yalnız mustafa abi bisikletin faturasını kesmedi, fatura koçanım bitti diyerek. Hafta içerisinde gidip faturamı da kestireceğim. Mustafa abinin bir sorun çıkaracağını sanmıyorum. İyi, dürüst bir esnafa benziyor. Dükkanı kapatmadığı sürece alışveriş yapmaya devam edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: caner1405
@oyunbozan valla bende almadım ama sorun çıkarıcağını zannetmem önemli olan seri numarası yazan kaşeli imzalı garanti belgesi

Bende ikinci bisikletinkini almayi unuttum.problem olmaz kocan bitti dediyse dogrudur

@Ersin savaş takas yapabilir diye düşünüyorum ikinci el satışları vardı. Fakat acele etmenizde fayda var. Beşiktaşdan bile gelip bisiklet alanlar var, stok kalmayabilir.

• Beğen
Tepkiler: Ersin savaş
Selam Aleykum arkadaşlar rica etsem bayinin numarasını bana da atabilir misiniz?

Geri