Scudo Sports

sedona 991 scandium.doğal ortamında!!!

Scudo
.................

bu bisikleti ben de daha önce duymamıştım. sedonanın kendi sitesinden baktım bulamadım.

Bize böyle bir görsel şölen sunduğunuz için çok teşekkürler :) Doğadan daha güzel bir yok gerçekten :) Bisikletinizde çok güzel gerçekten , güle güle kullanın :)

• Beğen
Tepkiler: iskender
Bisikletimi izlesem manzarayımı izlesem şaşırdım :)
Ama gerek manzara gerekse bisiklet çok hoş.Ellerinize sağlık.Doya doya binin diyeceğim ama zaten doya doya biniyorsunuz bisiklete :)
:)
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin. :)

• Beğen
Çok harika bisiklet ve doğa turları
tebrik ederim
merak ettiğim bir konu Mavic jantlarındaki fosfor yansıması hangi modele ait?
diğer modellerde bulunuyor mu ? acaba

forumdan uzak kaldığım dönemlerde yayınlanmış bir bisiklet neyseki görme fırsatımız oldu. Çok güzel bisiklet dahası çok güzzel bi doğa. bence muhteşem tebrikler. sedona'nın harikalarından biri, benimki de devamı gelmeyen bir model SD721, ben de benim kadroya aşığım :D belki de çok az olduğundandır...

• Beğen
ortam antalya olunca fotoğraflar da ayrıca bir güzel olmuş e tabi sedona da :)

• Beğen
@iskender özbey

burası neresi harika olmuş yüregine pedalına saglık

• Beğen
valla bisiklet kadar giitiğiniz parkurda süpermiş footlar içinde baya ugraşılmış anladığım kadarıyla bisiklet ve tabiattan aldıgınız zevki bizle paylaşmak ayrı bir haz katmıştır o güne iyi sürüşler kazasız belasız

• Beğen
@İslam Gölge

jantlar 2007 crossmax sl disc set.mavic in tüm crossmax serisi jant setlerinde yazılar fosfordandır.ışık vurunca ayrı bir güzel parlıyor...

• Beğen
Tepkiler: mustafaguler_07
Geri