Scudo Sports

Sedona 950 2016 (yeni yol arkadaşımız)

Tepki
20
İsim
Recep Selman
Bisiklet
Mosso
IMG_2581.JPG IMG_2589.JPG IMG_2590.JPG IMG_2592.JPG Merhaba arkadaşlar uzun süren bir araştırmanın ardından bu bisiklette karar kıldım 2016 model olması sebebiyle fiyatı daha uygundu yılan hikayesine dönen kısa bi hikayem var onu anlatıyım hemen.

Önce n11 de 2.990₺ mosso groovy(karbon) 27,5 er 19"(mavi) buldum ve satın aldım stok sormadan. 50₺ n11 çeki ve 75₺ kredi kartına n11 bonusu yüklencekti fiyatı 2865₺ ye bana gelecekti. kadrosunda çizik varmış iptal ettik siparşi.

sonra hepsi buradada 3.350₺ ye sedona 850 buldum 27,5 er 19" füme renk. bu tutulmayan renkler bir de bi önceki senenin bisklet olunca fiyatı daha iyi oluyor bi yandan içim buruk alıcaktım füme hoşuma gitmemişti gözüm kırmızı 950 deydi ama onda indirim yoktu 3.900₺ ye satıyolardı.

neyse ben verdim siparişi 50₺ hepsiburada çeki aldım forumdan 10₺ ye 3.310₺ ye gelcekti beni satın aldığım firma aradı aynı gün (alpinoutdoor) istediğiniz bisikletn 17" var 2 güne tedarik ederiz dedi dedim abi iyice yılan hikayesine döndü bi bisiklet alamadık. sana 950 verelim dedi 29 er 17" kadro yükselir küçük gelmez dedi. dedim iyi hoşta param yetmez baktım ona dedim :)) sıkıntı yok aynı paraya yollarız dedi özetle firenses geldi dün kurdum ince ayar lazım biraz yanına da sedona kask, zincirin oray koruyucu, ön arka ışık koymuş sağolsun çok memnun bıraktı beni.

6 taksitle 3.310₺ ye gelmiş oldu bir de n11 de iptal olan siparişten 75₺ bonus yüklendi şaşırdım onu da kullanıcam :)) bana sormak istediğiniz sorularınız varsa cevaplayabilrim

sağlıcakla kalın.

şunu bi up lıyım bayramdan sonra ayrıntılı inceleme videosu atıcam inşallah

Dosyalar

• IMG_2590.JPG
    IMG_2590.JPG
    125,7 KB · Okunma: 69
Scudo
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah. Hayırlı olsun.

• Beğen
Tepkiler: standartsaplama
dört ayağı üzerine düşmek diye buna derler. Yakışıklı bir bisiklet.

Çok güzel görünüyor.. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.. Hayırlı olsun..

Mosso groovy 3100 civarina bulabilirdiniz 0 i ni bisikletcilerde. Ama seciminiz guzel hayirli olaun

• Beğen
Sedona candır. Hayırlı olsun, kazasız belasız yolculuklar hocam.

• Beğen
Hocam öncelikle yeni bisikletiniz hayırlı olsun bisiklet çok güzel ama 29 jant'a 17 kadro biraz küçük kalmış gibi 19 olsaydı daha iyi olurdu yinede kafaya takilacak birşey deil güle güle kullanın.

güzel temennileriniz ve görüşleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim abilerim kardeşlerim sağolun :)) 17 ben de küçük olur dedim ama yerden o kadar yüksek ki tekerler sele borusunu yarıdan biraz fazla kaldırınca ayağım yerden kesiliyor

Hayirli olsun, güle güle kullanin :)

Geri