Scudo Sports

Sedona 950 2014

@Hüseyin Külcüoğlu

alışmak değil de ben satışa koyarım satılırsa satılır bende başka alırım bende böyle.. Aynı bisikleti kullanmayı sevmiyorum

Scudo
Çok tuhaf bir olay ne diyeyim 2 haftada satmak, ben 2300 lira liste fiyatı olan bir bisikleti nakit alınacak fiyatının çok çok altına çeken bisikletçim'den almak için sırf 300 400 lira ekliyemediğim'den 1 2 ay sonra bisikleti almaya karar verdim lakin siz iki haftada belkide o bisikletten 300 400 lira zarar ettiniz.

@Bilici serhat

teşekkür ederim,bugün ilk defa uzun yol yapıp deneme imkanım oldu, trek i aratmadı hatta daha iyi diyebilirim..

@Mehmet Ali Çetin

ne demek bende satılığa çıakrdım başka bir model alacağım..d

hayırlı olsun gule gule kullan.. yola trafıge dıkkat et aman deyım. malum ulkemızde araç sürücüsü öküz çok..

Sağlıklı, sıhhatli ve güzel günlerde pedal basmak dileğiyle hayırlı olsun kardeşim ;)

@Turgay AKSOY

Turgay kardeşime katılıyorum.. Kendine saygısı olmayan sürücülerin bisiklete saygısı olması zor bi ihtimal amaa ;)

Geçenlerde Manisa merkezde virajda bayan sürücü makasa aldı beni ve sıkıştırdı.. Töbe töbee yav insan bi özür diler.. Tınnn
Sığır gibi baktı baktııı.. Defoldu gitti :)

Diyemedim bişey ;)

Siz siz olun tedbirinizi kendiniz alın lütfen..

@Recep DOLGUNSÖZ

Teşekkür ederim.Trafikte sürücülerden başka trafikte araç kullanan yok sanki yol onların sanki..Sıkıştıran mı ararsın korna basan mı.Arkadaş adamlar bisiklete bisikletliye değer vermiyor bizi yok sayıyorlar.

kazasız bol sürüşler

Geri