Scudo Sports

Sedona 950 2014

Serhat.

Forum Demirbaşı
Tepki
284
Bisiklet
Merida
Yeni Sedona bisikletimin fotoğraflarını sizlerle paylaşmak istiyorum. Fotoğraflar az ama idare edin. En kısa zamanda fotoğraflarda güncelleme olacaktır.
Parça listesine gelecek olursak :

Maşa : ROCKSHOX XC32TK
Kadro : 6061 ALUMINIUM 29
Vites sayısı : 30
Vites kolu : SRAM X5-10
Arka vites : SRAM X5-10
Ön vites : SRAM X5-3
Fren : AVID ELİXIR 1 180/160
Aynakol : SRAM X5
Ruble : SRAM PG-1030 11-36 T
Zincir : YBN S10CR
Jant : DT SWISS 466D 29
Arka hazne : SRAM MTH506
Ön hazne : SRAM MTH506
Lastik : SCHWALBE RAPID ROB 29''2.25
Gidon.. AMEOBA
Gidon boğazı : AMEOBA
Sele : SEDONA 6076
Sele borusu : RACEFACE RIDE XC
Elcik : VLG 298A

Herkese bol pedallamalar..ESKİŞEHİR..

Scudo
Hayırlı olsun güzel renkleri var. :)

• Beğen
Tepkiler: Serhat.
Hayırlı olsun.Güle güle kullan.Bisiklet hakkında yorumlarını öncelikle bekleyenlerden biriyim.Paylaşırsan sevinirim.

• Beğen
Hayırlı olsun.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Güzel bisiklet.Hayırlı olsun.

• Beğen
Şahsen ben çok sevdim yolda çok güzel akıyor. Maşasına laf yok zaten.. Maşa görevini gerçek anlamda yerine getiriyor bana göre.

hayırlı olsun güzel bi seçim :in: bisikleti duvara yaslayarak fotoğraf çekseydiniz keşke bisiklet daha belirgin olurdu :)

• Beğen
@Melih Çolak

acemilik ya daha alalı 3-4 gün oldu..Ama ben bisikleti bir yerlere dayamayı sevmiyorum. O yüzden ayaklık takdırdım profesyonel olsa bile sevmiyorum :)

Eski bir 759 hayranı olarak sedona bu yeni modelide gayet güzel yapmış. Açık olan bir şey varki sedona orta sınıf bisikletlerde Türkiyede en iddialı marka.

• Beğen
hayirli olsun arkadaş kazasiz pedallamalar dilerim bir ara bende bu modeli araştırdım alanya da bulamayinca tekrar araştırmaya devam edip bununla ayni fiyatlarda olan donanim olarak daha üstün salcano nun Assos 50slx modelini sipariş ettim.simdiki bisikletimde sram x5 set var gerçekten güzel proplemsiz uzun sure binebilirsin 2011 den beri biniyorum proplem çıkamadı her gun 44km yol ve izin gunlerimde beş alti saatlik dağ turlari yapmama ragmen

@selami atay

biliyorum bu sedona benim ilk sedonam değil sedona 701 711 721 751 carbon 650 b(27.5) hiç birinde sorun yaşamadım :)

arkadaş siz çok bisiklet degistirmisiniz benim ikinci olacak eski cocuklumda bindigim demir yığınlarini saymasak

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bende ilk olarak bu bisikleti düşünüyordum. Hatta bayinin elinde olsaydı alacaktım bile.
Hayırlısı olsun.

• Beğen
Bisiklet'iniz hayırlı olsun Serhat bey, kazasız belasız kullanmanız dileği ile.

@selami atay

biraz öyle oldu :) hepsini tattım

@Murat Kırgız

teşekkür ederim. Sizin bisikletinizde hayırlı olsun.

@BF Okuru

teşekkür ederim :)

Gidonu değiştirdinizmi sitedeki fotoğraflarında gidon daha geniş ve siyah gözüküyor aynı zamanda raceface yazıyor sizinki beyaz ve vitra yazıyor

Geri