Scudo Sports

Sedona 920 HD (çalındı)

Tepki
4
İsim
Erkan
Bisiklet
Cube
Bisikletimiz kendi binamızın içinden çalınmıştır, 1 haftalıktır. Sedona 920 hd; 29" jant , siyah kırmızı renk, 19" kadrodur. Bursa Nilüferde çalınmıştır. Nilüfer ve çevre ilçelerde gören bilen duyan olursa incelememiz için lütfen arasın. saat hiç farketmez.

0 538 861 72 14 erkan songur

0 506 158 22 16 burak şahin

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    114,4 KB · Okunma: 129
Scudo
Çok geçmiş olsun :(

Geçmiş olsun diyelim öncelikle. Şimdi dostum oturmuş olduğun binanın yakınındaki dükkanlarda güvenlik kameraları var ise dükkan sahiplerinden rica et. Görülebilir bir görüntü var ise Karakola müracaat et derim. Mobese kameraları ile takip edilip bulunması yönünde bir dilekçe verebilirsin mesela. Tabi sonuç alabilir misin orası da koca bir ? soru işareti.
Kısa sırada bisikletin bulunur inşallah.

Büyük geçmiş olsun. Kameraları takip edin. Sokakta ne kadar kamera varsa hepsinden rica edin. Artık devletinde bu anlamda bi yaptırım yapması gerekiyor. çalan çaldığıyla kalıyor malesef. :(

Geçmiş olsun.
Görüldüğü zaman rahatlıkla tanınması için belirgin özelliği varmıydı çizik, ek parça vs.

Çok geçmiş olsun.Hafta sonu Bursa da merkezde gezerken Simit Sarayının önünde hurdacı da Sedona marka bir bisiklet gördüm biraz bakımsız gibiydi. Tekerler falan iyi gibiydi.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisiklet dün sabah saat 10:00 , 12:00 arasında calındı. Polise kayıp çalıntı müracatta bulunduk. Bugün bisikletcileri dolasıp bilgi vericez. Ve kamera olan yerlere sorucaz. Bisiklet yeni oldugu için hiç bi isaret yoktu üzerinde

Gelmiş geçmiş olsun.İnşallah bir an evvel bulursunuz.Bu aralar burada da iyice azıttılar... :(

Bu arada BURSA Emo Makina Bisiklet Takımı da Facebook üzerinden çalıntı haberi ile ilgili paylaşımda bulunmuş.Bende az önce profilimde ve diğer gruplarda paylaştım.

Hocam dışarda bırakmıcan yav geçmiş olsun inş bulursunuz

Geçmiş olsun. Inşallah bulunur. Hiçbir yere hiçbir kilit dayanmıyor. Evin içine almadığımız sürece her an riskte bisikletler.

Geri