Scudo Sports

Sedona 920 bisikletim çalındı. Antalya

Scudo
Antalya Bisiklet Hırsızlığı Yardım ve Destek facebook ve instagram grubumuza ilan atabilir misiniz?
Geçmiş olsun..

Geçmiş olsun. Umarım tez zamanda bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Özgür A.
@Anonim gruba katılım sağladım ancak ilan olarak yayına alınmadı daha.
Bir kaç bit pazarı tarzı yere baktım ancak haber yok.

Çok geçmiş olsun, umarım çok hızlıca sağlam bir şekilde bulunur :(

• Beğen
Geçmiş olsun umarım en yakın zamanda bulursunuz.

• Beğen
Geçmiş olsun
Benim de bisikletim çalındı burada paylaşmak için üye oldum fakat yeni üye olduğum için paylaşamıyorum

Hiç utanma yok bu heriflerde.. Çok geçmiş olsun.

fer_5.JPG

Geçmiş olsun Umarım kısa sürede bulunur, yeni Başlık açamadığım için Bir Arkadaşımın Raleight marka Tur_ bisikleti Işıklar semtinde 5-6 Mart Tarihlerinde Apartmanda kitli olduğu yerden Çalındı Resimde ki Haline Kelebek gidon ve Broks sele ayrıca ön bagaj dahildir Farkedilmemesi mümkün değil ama umarım arkadaşlar tarafından görülürse bana mesaj atabilirlerse sevinirim

@ahmet tezel Çok geçmiş olsun, ilanınızı facebook "Antalya Bisiklet Hırsızlığı - Destek ve Yardım Grubu" sayfamızda paylaşırsanız daha hızlı yayarak daha çok insanla etkileşime geçebiliriz.

çok geçmiş olsun, umuyorum yakında bulunurlar

bir ay olmadi bisikleti alalı, benim bisikletimi Eskişehir Tunalı mah çaldindı bisiklet markası CARRARO 770 27.5 jant KADRO NUMARASI: JF21809478 herkesden rıcam eger Eskişehirde ras gelirseniz beni arayın(05529824498), bulan kisiye hedyem olacak, şimdiden teşekürler WhatsApp Image 2022-07-16 at 6.21.24 PM.jpeg

• Üzgün
Tepkiler: suyunsesi
Geri