Scudo Sports

Sedona 910 mu, Kron xc500 mü?

ahmetakgun

Üye
Tepki
1
İsim
ahmet akgün
Arkadaşlar ilk bisikletim olacak heves ve keyif için alacağım, 2016 model sedona 910 ve kron xc500 arasında kaldım yarım edin nasıl bi tercih yapmalıyım ve sebebi nedir...

Scudo
Mrb arkadaşlar sedona 910 almayı düşünüyorum acaba 910 hakkında fikirleriniz nelerdir yardımlarınız için şimdiden tesekkur ederim ...

Dun denizli sedona bayisine gittim. Carraro big 829 mu, sedona 910 mu daha iyi diye sordum. Sedona 910 her bakimdan daha iyi dedi. Bayide carraroda, trek, sedona, salcano vs. Bisikletler vardi. Hangisini satsa zaten kazancak taraf tutarak soyledigini sanmam. Zaten orta aktarici disinda mukemmel bi bisiklet. Orta aktaricisi 30 TL civarinda, daha iyisiyle degistirilebilir.
Not: hic kullanmadim orta aktaricinin da sorun olcagini sanmam

Sedona 910 bence. Kronu da gordum ama hosuma gitmedi cok kucuk gorundu gozume

kronda shimano dizili şayet sedonada sram dizili 1 kaç parçası sedonanın ölçüleri 17/19/21 kronun 16/18/20 kronun maşası kitlenebiliyor sedonanın anlaşılan alt model maşa mevcut sedonanın lastikleri 29inç kronun 27.5 parça açısından kron daha iyi görünüyor ki buna göre fiyatı sedonadan yüksek şayet sedonadaki kadro parçaları tam set olmadığından daha uygun fiyat kadrodan dolayı sedona seçilir parçalardan dolayı kron seçilir

Geri