Scudo Sports

Sedona 781 - 2010 model / Parça satışı

arkadaşım ben fren setine cant setine ve ön3 arka8 li attırıcı sete talibim lasrikli lastiksiz nakit fiyatını iletebiirmisin özel mesaj atamıyorum ve hafta içi istanbula gelir gelmez alabilirim senden haber bekliyorum 05372933266 yada özelden tekrar yazabilirsin

Scudo
@tromus

mesajlarını biraz karışık yazıyorsun bi şekilde anlamaya çalışıyorum, anladığım kadarıyla istediğin parçalardan sadece jant seti ve fren seti var elimde. attırıcılar zaten 8'li değildi ve satıldılar. fiyatları da yazmıştım tekrar yazayım.

Jant seti : 275 TL
Fren seti : 275 TL

ikisini lmak istersen 525 TL

feren setini rezerve edebilirmiyim hafta sonuna kadar o zaman musait olur ve alabilirim mümkünmü istanbulda fazla bulunamıyorum bu aralarda ve teslimat nasıl olacak nerde buluşabiliriz

daha öncede yazmıştım eğer rubleyle sele satılıksa görüşelim öm atarsan sevinirim

@Yasin Yücel

merhaba. ruble ve sele rezerve durumdadır. rezerve kalkması halinde haber vereceğim.

eğer satılmazsa Öm atarsan sevinirim

Merhaba Abi Telefon'ile Arıyorum Kapalı, Parçaları Bana Rezerve Etmiştiniz Ama Herhalde Askere Gittiniz? Ben Size Parçaları İletirim Demiştiniz 7 Gündür Bekliyorum Bi Arkadaşınız İlanınıza Bakarsa Öm Atarsa Sevinirim.

arkadaşlar ilan askerden döndüğüm için uzun bir aradan sonra günceldir.

Jant seti: 275 TL

Fren seti: 275 TL

Ruble: 40 TL

Zincir: 20 TL

Pedal: 30 TL

Sele: 40 TL

Furç seti: 25 TL

Gidon boğazı: 60 TL

Gidon: 80 TL

Sele borusu: 50 TL

Grup satışlar;

Jant seti + Fren seti : 525 TL

Ruble + Zincir : 50 TL

Sele + Sele borusu + Gidon + Gidon boğazı : 200 TL

arkadaşlar ilan askerden döndüğüm için uzun bir aradan sonra günceldir.

Jant seti: 275 TL

Fren seti: 275 TL

Ruble: 40 TL

Zincir: 20 TL

Pedal: 30 TL

Sele: 40 TL

Furç seti: 25 TL

Gidon boğazı: 60 TL

Gidon: 80 TL

Sele borusu: 50 TL

Grup satışlar;

Jant seti + Fren seti : 525 TL

Ruble + Zincir : 50 TL

Sele + Sele borusu + Gidon + Gidon boğazı : 200 TL

Gidon, gidon boğazı, zincir, ruble, sele, teker seti, fren seti, sele borusu ve pedal için özel mesajınız var :eek:

birçok parça mevzun arkadaşımıza satılmıştır. sadece sele borusu, sele ve furç seti için ilan günceldir.

sele ve sele borusu için ilan günceldir.

Geri