Scudo Sports

Sedona 771

Bu kadroya bayılmıştım ya . Ama fiyat performansta salcano daha hoşuma gidince onu aldım mecbur . ama bu kadroda gözüm kaldı :D

Hayırlı olsun kazasız belasız sürersin inşallah :)

• Beğen
Tepkiler: emreseda
Scudo
renkleri çok uyumlu.nazar değmesin. kazasız belasız keyifli sürüşler. Sağlıcakla kalınız.

• Beğen
fotoğraflar da bisiklet kadar güzel... iyi pedallar

• Beğen
Çok güzel de sadece sele borusunun üst tarafı uyumsuz diye düşünüyorum.güle güle kullanın.bende füme gri hayranlarından.

• Beğen
@HasanYüksel

benim ilk dikkatimi orası çekmişti ama seleyi istediğin gibi ayarlıya biliyorsun :)

bisikletin gerçekten çok hoş
bu arada 18" sedona 711v kadro 16" ile takaslk ilgisi olanlar söyleyebilir

• Beğen
751 2012 var ama buda Çok hosuma gİdİyor

• Beğen
Çok asil bir görüntüsü var bisikletin :) Hayırlı olsun :)

• Beğen
Arkadaşlar teşekküler,

inşallah daha iyileri sizin olur. :)

Hocam öncelikle bisiklet çok güzel fakat benim merak ettiğim 341 den neden terfi ettiniz.(Bende 341 almak istiyorum) acaba kullanım alanı açısından mı ?

- 341 şehir yeni alldığınız 771 dağ bisikleti dimi

birde...

- Bu 341 ve 771 in önünde bi alet var maşayımı kilitliyor.

- Son bi soruda gidişi nasıl 341 in çok merak ediyorum..

• Beğen
@kerem urumur

Merhaba Kerem,

öncelikle Daha önce kullandığım bisiklet 341 değil 741 idi. :) sorunalarına o yüzden cevap veremiyeceğim. Ama 741 ile arasında çok büyük farklar var. :)

771'in hayırlı uğurlu olsun.. çok güzel bir bisiklet almışınız. nasip kısmetse 2-3 aya kadar ben de bir tane 771 alacağım. 761 almayı planlıyordum ancak 771'in renk tonları daha hoşuma gitti ayrıca donanımı daha da bi güzel. kişin-ilkbahar-ve son bahar çorum'da sürmeyi planlıyorum ve burada bu bisikletin hakkını veremeyeceğim ama yazın karadeniz-ordu'ya gidince oradaki bisiklet safari ekibi ile hakkını sonuna kadar vereceğime inanıyorum. bu arada havalı amortisörden biraz bahseder misiniz. yaylı amortisöre gire nasıl?

Geri