Scudo Sports

sedona 761 hidrolik disk

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Çok güzel bisiklet,aksesuarlara ilaveten bence lastiklerin çok güzel.Bu lastikler supreme modeli değil galiba?

• Beğen
Tepkiler: feritkucuk28
jantlar ve maşa harika uyum sağlamış kadro ya güle güle kullan

• Beğen
millet bu renk uyumu için ERDOĞANLAR BİSİKLET lütfü abimle bayağı bir çalıştık ..Kendisine burdan sonsuz teşekkürler

benim bisikletçimde 761 istiyordu:D o istediyse süper derim bisiklete...

hayırlı olsun gidon süper olmuş her yer dolmuş:D

• Beğen
Selam, bisikletin gayet güzel. Gerçi almışsın ama sana yinede ufak tefek bir iki öneride bulunmak isterim.

Latik olarak Maraton Plus yerine Supreme alabilirdin. Supreme'de tıpkı maraton plus gibi patlamaya dayanıklı ama ciddi decerede daha hafif.

Ikinci olarak maşa. Disk fren kullanılıyorsun ama vbrake maşa almışsın. Axon RLD modelini niye tercih etmedin ? Senin bisikletin üzerindeki XCR den 800 gr kadar daha hafif ve pro seviyede bir ürün. Rebound ayarı, uzaktan kilitleme vs herbişey var ve 1600gr. Gerçi fiyat farkı da var ama fazlasıyla değerdi.

• Beğen
Önerİnİz İÇİn GerÇekten TeŞekkÜrler.hocam Ben Zaten Bu Makineyi 761 Vbrake Olarak Aldim Sadece Arti Olarak Dsik Sistemini Takdirdim ..bide Jant Seti Tabİ Sİzİn ÖnerdİĞİnİz ParÇalar Da GerÇekten OldukÇa Iyi Parcalar İnceledİm ..şİmdİlİk Bu Makİneyle İdare EdeceĞİm Seneye Yenİ Bİr Tane Daha Almayi DÜŞÜnÜyorum Daha DoĞrusu Sifirdan Toplamak İnŞallah O Zaman HaberleŞİrİz..

@LorD Of DrinkS

gidondan gelen boruyu diyorsanız onu hallettim başka bir yer ise lütfen bir öneri alayım ..dikkatiniz için saolun ..

hiç bi eksiğiniz yok ama spd kullanabilirsiniz siz gelende gördüğüm kadar düz yol yapıyosunz tercih sizin güle güle kullanın bisikletinizi bende yorum bekliyorum bisikletimi 'ordunun ilk modlu 2000'

• Beğen
renk uyumu guzel kalıtelı bir bısıklt
bence seleyı bıraz one alın vıdası kırılabılıyor. sonrasını dusunursunuz..
bi de su mataralar cok dıkkat cekıyo masallah kolum kadar :D
kazasız kullanımlar

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri